2777
2789

انگار خیلی تغییر کردم، قبلا خیلی مذهبی تر بودم همیشه نمازم اول وقت بود و خیلی خیلی امام زمانی بودم نماز امام زمان میخوندم چله دعای عهد و خیلی وقتا نماز شب، محرما چقدر برای امام حسین گریه خالص میکردم، اما الان... محرم میاد خیلی دوست ندارم، چون هوا گرمه حوصله هیئت ندارم و حتی دو ساله که دیگه مثل قبل برای امام حسین گریه نمیکنم، به اندازه بقیه اگر منو ببخشه خیلی دوستش ندارم، دلم برای محرم پر نمیکشه و حتی خیلی درک نمیکنم. دوست دارم برگردم به همون ورژن قبلیم، از خدا خواستم که اون مهرو تو دلم بندازه و دوباره به سمت خودش منو هدایت کنه، احساس میکنم ادم بدیم و میگم تو آدم بدی هستی و این تو ذاته نمیشه عوض کرد😭😭

هی دنبال دلیل میگردم چیشد اینطور شد برای دوستامه؟ برای سریالامه؟ برای محتواییه که میبینم؟ برای نماز اول وقت نخوندنمه؟ اصلا اراده و دیسیپلین ندارم. با خواهرم حرف زدم گفت فکر نکنم به دوستات ربط داشته باشه و تو از بچگی اینجور بودی و مثل ما و من خیلی از روضه و هیئت خوشت نمیومد و این حرفا کفت باید خودت ببینی چیکار میخوای کنی و تصمیم درست بگیری، من دوست ندارم دیگه خدا و اهل بیتو ول کنم من میخوام تو همون مسیر باشم، کمکم میکنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه چیز شخصی بهت بگم هیچ وقت تو چیزی افراط نکن اکثر کسایی دیدم افراطی بودن بعدش یا تفریطی شدن یا زندگی نرمال و طبیعی از روال خارج شده کلی میگما نه تو مذهبی بودن نه تو بی مذهبی 

عزیزم من قبلا اصلا نمازنمیخوندم‌ اگرم میخوندم سه روز میخوندم دیگه نمیخوندم،ولی تازیگا شروع کردم به خوندن عاشق امام حسین و محرمش هستم

عزیزم چه جور فیلم هایی میبینی بگو شاید بچها کمکت کردن

من تازگیا با حجاب شدم 

یه زمانی همش قران میخوندم اما یمدت مثل شما شدم 

ولی الان باحجاب شدم البته با حجاب شیک چیتان پیتانی 

و قرآن میخونم اما هیئت و روضه نمیرم از دور فقط از تو خونه.

ولی تا حالا هرچی از ته ته دل از خدا خواستم و امام رضا رو واسطه کردم خدا بهم بخشید .همین شد که سعی کردم با حجاب باشم 

ولی نماز نمیخونم چرا دروغ بگم اما قرآن زیاد میخونم چون خیلی ارامش میگیرم یجور مدیتیشنه برام

عزیزم من قبلا اصلا نمازنمیخوندم‌ اگرم میخوندم سه روز میخوندم دیگه نمیخوندم،ولی تازیگا شروع کردم به خ ...

چجوری انقدر علاقتون زیاد شد؟ 

فیلم های آمریکایی و ترکی،احساس میکنم باعث شده روم اثر بزاره و از اون فضا دور بشم اما خب از بقیه پرسیدم گفتن ربطی نداره به فیلم خارجی

در حال تکامل فکری و افزایش آگاهی ذهنی هستی. اینایی که گفتی ارثیه والدین بودن. حالا خودت داری کشف می کنی که خیلی هاش برات قابل درک و پذیرش نیست. 

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

خب باید چیکار کنم،نمازمو سعی میکنم اول وقت بخونم و نمیدونم بنظرتون چله آیت الله حق شناس رو بگیرم؟

نمیدونم عزیزم من اهل این چیزایی که گفتی نیستم فقط میتونم بگم 

بشین با خودت خلوت کن،با خودت رو راست باش این خیلی مهمه

تغیر همیشه هم چیز بدی نیست 

من تازگیا با حجاب شدم یه زمانی همش قران میخوندم اما یمدت مثل شما شدم ولی الان باحجاب شدم البته با حج ...

فکر میکنم خدا هم خوشش نمیاد زیاد ازم،خب این تغییر یهویی تو شما که ایجاد نشده میشه بگید چجوری

نمیدونم عزیزم من اهل این چیزایی که گفتی نیستم فقط میتونم بگم بشین با خودت خلوت کن،با خودت رو راست با ...

اره میدونم تغییر بد نیست اتفاقا مفیده ولی تغییری که باعث پیشرفت شه نه پسرفت، مثلا از لحاظ رشد فردی تغییر خوبی کردم اما ازین لحاظ نه،و نمیتونم که این مسیرو ول کنم یعنی نمیخوام،خواهرم که گفت تو از بچگی هم زیاد علاقه ای به اینکارا نداشتی حس کردم که نکنه من اصلا مذهبی نباشم، خیلی سردرگمم