2777
2789

روش استفاده شو میگید 

برای جنین هشت هفته 

فقط لطفاً سوالمو جواب بدین حاشیه نرید

خیلی درد داره و سخته ؟ چند ساعته تموم میشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زن داداشم اتفاقا دو هفته پیش با قرص سقط داشت وای نمیخوام بترسونمتون ولی ایشون خیلی حالشون بد شد و ...

درد و اینارو میشه تحمل کرد 

خونریزی طبیعی است تا مدتی 

موفق شد و کامل سقط شد نگفت چند ساعت طول کشید؟

درد و اینارو میشه تحمل کرد خونریزی طبیعی است تا مدتی موفق شد و کامل سقط شد نگفت چند ساعت طول کشید؟

نه ولی میدونم طی یه بازه زمانی مشخص باید قرص رو مصرف کنید از تقریبا آخرین قرص درد میاد سراغتون

ولی هفته پیش سونو داد چون جفت هنوز مونده بود گفتن احتمال کورتاژ هست دکتر اول دارو داد که بلکه بیوفته

فردا سونو داره ببینه افتاده یا باید کورتاژ بشه

نمی‌دونم ولی زایمان طبیعی یه بچه گنده رو ازت بیرون میکشن این که قد یه تیکه چیز کوچولو باشه قطعا دردش ...

زایمان طبیعی اون طفل خودش تلاش میکنه بیاد بیرون

ولی قبلش تلاش میکنه نیاد بیرون😔

تو هم کمکش کن بزار بمونه و رشد کنه 

جونشو نگیر

خدا ارحم الراحمینه

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷