2777
2789

تصمیم به خرید فرش دستباف دارم رفتم انتخاب طرح کردم ولی باتوضیحات فروشنده دودل شدم گفت دوازده سال یک با باید شسته بشه واینکه کلی دردسر نگهبان داریش سردرگم شدم واینکه هرچی روفرشی بندازم بازم بعد دوسال به دلم نمیشینه وکثیفه به نظرم آیا ارزشش داره یک میلیارد وخورده ای هزینه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان قبل فروش شسته میشن و رنگ قاتی نمیکنه 

بعدش هم تو تهران قالیشویی های متخصص فرش دستبافت هست 

ما فرشمون دستبافت ترکمن دونه ای ۱۵۰ خریدم 

من برای پشم و خاصیت درمانیش خریدم 

خدایی وسایل دیگه خونم هم خوبه و شیک ولی خونم و وسایلم به فرش یک میلیاردی نمیاد 

فرش یک میلیاردی برای خونه ۵۰ میلیاردی و ماشین ده میلیاردی هست که ما نداریم 

نه فکر نکنماحتمالا به تعداد سالن مثلا ۴ ۵ تا باشه

مممنونم ار راهنماییتون گفتن برای شست‌وشو باید ببرین قم بهتره دوتا 9 متری تبریز خواهر چندتا کجا بود یه دونه 12 متری قم دیدم 1میلیاردو900 بود شش متری کاشان از100 شروع میشه

مممنونم ار راهنماییتون گفتن برای شست‌وشو باید ببرین قم بهتره دوتا 9 متری تبریز خواهر چندتا کجا بود ی ...

یا خدا چه گرون شده

ما ۵ تا کاشان سال ۹۰ گرفتیم ۱۵۰ تومن

به نظرم فرش کارکرده بگیر ، نصف قیمت میشه، تو دیوار که پره

فرش دستبافت از حجره دارای قدیمی و بازار باید گرفت

این مغازه های لوکس چند برابر میدن

یا خدا چه گرون شدهما ۵ تا کاشان سال ۹۰ گرفتیم ۱۵۰ تومنبه نظرم فرش کارکرده بگیر ، نصف قیمت میشه، تو د ...

اون فرش های شما زیردونه ای 120 پیدا نمیشه بازار بزرگ رفتم اتفاقا ولی این که درمورد شستشوش گفتن دودل شدم شما شامپو فرش خودتون میکشین یانه

اون فرش های شما زیردونه ای 120 پیدا نمیشه بازار بزرگ رفتم اتفاقا ولی این که درمورد شستشوش گفتن دودل ...

نو ۱۲۰؟ یا کارکرده؟

الان شما میخواید ۲ تا ۹ متری تبریز بگیرید ۱ میلیارد؟

من پدربزرگام فرش فروشن، فرشای کارکرده ابریشم رو میتونی با ۲۰۰ هم تومن بگیری