2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب ادمش داره که چجور بخونه و چقدر ادامه بده و استعداد داشته باشه

مهندسی پزشکی زیاد بازار کاری نداره

مهندسی نفت خوبه ولی پارتی میخاد بعد بری سرکار

هوافصا هم اطلاعاتی ندارم راجبس

لایک نکن.

بله عزیزم کاملا درسته اما من شنیدم که مهندسی کامپیوتراشباع شده ست

اگر چت جی بی تی جای برنامه نویس هارو نگیر کامپیوتر هیچوقت اشباع نمیشه چون متخصص شدن توش سخت نیروی کار هست و لی نیروی کار متخصص نیست 

بستگی ب ادمش داره که چجور بخونه و چقدر ادامه بده و استعداد داشته باشهمهندسی پزشکی زیاد بازار کاری ند ...

متشکرم ازراهنمایی شما بله بستگی به مهارت وعلاقه داره 

مهندسی نفت درامدش خوبه اما متاسفانه ازمون استخدامی داره که سخته واینکه من پارتی ندارم

اتفاقا رو هوا میزننت دانشگاه دولتی هستی ؟؟؟

واقعا؟😍،چون هوافضا ارتشه باخودم فکرکردم شاید سایر کشورهاپذیرش نداشته باشن ازاین رشته

بله هدفم دانشگاه دولتی هست

واقعا؟😍،چون هوافضا ارتشه باخودم فکرکردم شاید سایر کشورهاپذیرش نداشته باشن ازاین رشتهبله هدفم دانشگا ...

بله رشته ی هوافضا خیلی زیاد طرفدار داره تو خارج 

اگر دانشگاه دولتی قبول بشی 

بخصوص امیر کبیر و شریف 

نونت تو روغنه 

سوال حس ششم به هیچ وجه پاسخگو نیستم .❌

اگر چت جی بی تی جای برنامه نویس هارو نگیر کامپیوتر هیچوقت اشباع نمیشه چون متخصص شدن توش سخت نیروی کا ...

هوش مصنوعی هم وابسته به مهندسی کامپیوترهست 

مهندسی کامپیوترجز مشاغلی است که توسط هوش مصنوعی ازبین نمیره