2777
2789
عنوان

مهندسی👷🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست

پرستیژ رو نمیدونم ولی بچه های نفت رو ک‌خیای زیاد دیدم متاسفانه ناراضیم چون شغلشون فقط تو نگفته و وارد شدن سخته و محدود....وارد بشی خوبه اما جا برا تعداد محدودی هس و اکثرا می‌شنوم ک نخونید نفت....هوافضاهم صحبت کردم باز میگن حدود کار خیلی خیلی محدوده و باید وارد صنایع دفاعی نظامی اینا شد و خیلی ها دیگ اجازه خروج هم ندارن و بجورایی از این جهت اذیتت و کارش هم همینطور ک گفتم محدوده....برخی ب رشته ها دیگ تغییر رشته میدن حتی و فقط اسم شیک و جذابی داره....مهندسی پزشکی رو اطلاعاتی ندار

بله رشته ی هوافضا خیلی زیاد طرفدار داره تو خارج اگر دانشگاه دولتی قبول بشی بخصوص امیر کبیر و شریف نو ...

انشالله بتونم ازدانشگاه دولتی پذیرفته بشم 

مرسی از راهنمایی شما ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفتهوافضا رو اینجا شنیدم اشباع شده و واسش کار نیست

نفت درامدش واقعا خوبه اما به گفته یکی ازدوستان پارتی لازمه 

فکرنکنم هوافضا اشباع شده باشه تاحالا دانشجوهوافضا ندیدم اما خیلیا میرن مهندسی پزشکی

نفت درامدش واقعا خوبه اما به گفته یکی ازدوستان پارتی لازمه فکرنکنم هوافضا اشباع شده باشه تاحالا دانش ...

تو همین سایت من چند تا دانشجو هوافضا دیدم. اتفاقا هوافضا پارتی بیشتری میخواد تا نفت

میدونی هوافضا کجاها کار میکنن؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

پرستیژ رو نمیدونم ولی بچه های نفت رو ک‌خیای زیاد دیدم متاسفانه ناراضیم چون شغلشون فقط تو نگفته و وار ...

بله مهندس نفت محدودبه پالایشگاه هست 

البته مهندسی هوافضاشاخه های زیادی داره من هم فکرمیکنم چون مهندس هوافضابرای ارتشه محدودیت برای خروج ازکشورداشته باشه

تو همین سایت من چند تا دانشجو هوافضا دیدم. اتفاقا هوافضا پارتی بیشتری میخواد تا نفتمیدونی هوافضا کجا ...

نفت ازمون استخدامی داره سخت نیست؟

هوافضا چندشاخه داره که هرکدوم محیط کارشون متفاوته