اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه...... دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁 گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد
من المنتال خیلی دوست داشتم ولی خب این بچه تر باب اسفنجی هتل ترانسیلوانیا. پاندای کنفوکار
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید