2777
2789
عنوان

یه کاری کردم

127 بازدید | 21 پست

🥲🥲😬

نمیدونم خجالت آوره یا نه 

ولی تو سایت آدم و حوا ثبت نام کردم... 

دلایل خودمو دارم 🥲

1. 27 سالمه و احساس کردم داره دیر میشه 

2. کسی اطرافم نیست که از من خوشش بیاد و بخواد با من آشنا یشه و از طرفی منم اهل دوستی و این چیزا نیستم یعنی دیگه از سن دوستی گذشته واسه من و واقعا قصدم اینه با کسی آشنا بشم و ازدواج کنم 

3. عرضه کیس پیدا کردن برای خودم رو ندارم 

4. دیدم هر کی تا الان باهاش بودم از طریق معرفی بوده پس با خودم گفتم چه فرقی میکنه این حالت با این حالتی که تو آدم و حوا ثبت نام کنم 

حداقل تو آدم و حوا انقدر ریز و با جزئیات مشخصات طرف رو نوشته که میتونم همون اول بفهمم کی بدردم می‌خوره و کی نه 

فقط نگرانم 

احساس میکنم کار خارج از عرفی انجام دادم 

دید جامعه همچنان نسبت به این سایت منفیه حتی با وجود اینکه واقعا چیز بدی نداره و تلویزیون معرفیش میکنه 

🥲🥲🥲

خلاصه اینکه من واقعا دلم نمیخواد تنها بمونم و سنمم داره میره بالا و خسته شدم از کیس هایی که اصلا مناسب من نیستن 🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید نوشته هاشون دروغ باشه شاید تهش خوب نباشه نمیخام دلتو خالی کنم ما یکی ازدواج کرد اینطوری به صورت خیلی عجیبی بود برامون ولی خانواده مرده وایسادن اذیتشون کردن مرده هم دست زنشو گرفت رفت تازه کلی فاصله داشتن اقا بوشهر بودن خانم قم

خب بد نی

آخه دید جامعه منفی هست درحالیکه واقعا منطقی فکر کنیم این سایت خیلی معقول تر از این حالت هست که منتظر باشیم تو فضای مجازی یکی بهمون درخواست بده و چت کنیم باهاش درحالیکه هیچ شناختی ازش نداریم و اصلا نمیدونم کی هست و با چه هدفی وارد رابطه‌ با ما شده 

بهترین کارو کردی..والا کشور چین هم اگر جوانها تا ۳۰ازدواج نکنن پدر مادراشون دعواشون میکنن یک بازار دارن تو اون بازار پدر مادرا یا خود دختر پسر خصوصیات بچه هاشون یا خودشونو نوشتن ک ما این خصوصیاتو داریم و میخوایم همسرمون این خصوصیاتو داشته باشه....پس چیز بدی نیسس

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

اگه خیلی نگرانی و اینا یا میترسی یه فا....ل قهوه بگیر حالت خوب میشه خیلی چیزارو که قراره برات اتفاق بیفته هم میگه منم چند ماهه پیش پیش ی خانمی انجام دادم همش اتفاق افتاد هرچند که اخرش خوب نبود 

شاید نوشته هاشون دروغ باشه شاید تهش خوب نباشه نمیخام دلتو خالی کنم ما یکی ازدواج کرد اینطوری به صورت ...

ممکنه دروغ باشه بعضی حرفاشون درسته 

نمیدونم 

به هر حال حداقل به این فکر کردم که کیس های بیشتری رو میتونم باهاشون صحبت کنم و آشنا بشم کیس هایی که قصدشون ازدواجه  

خب واقعا اطراف من کسی نیس اگه کسی بود شاید این راه رو انتخاب نمیکردم 

آخه دید جامعه منفی هست درحالیکه واقعا منطقی فکر کنیم این سایت خیلی معقول تر از این حالت هست که منتظر ...

حالا واجب نیست تو فامیل جار بزنیددد ک من از اینجا شوهر برام پیدا شده خودت بدون مادر پدر...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒