2777
2789
عنوان

یه کاری کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 21 پست
بهترین کارو کردی..والا کشور چین هم اگر جوانها تا ۳۰ازدواج نکنن پدر مادراشون دعواشون میکنن یک بازار د ...

خودمم همین فکرو میکنم 

واقعا آدم هایی که میخوان ازدواج کنن و خودشون رو تو مسئولیت هایی که ازدواج داره بندازن و پایبند یکی بشن خیلی قابل احترام هستن 

و خب خسته شدم از مورد هایی که یا هدفشون ازدواج نیست یا اینکه اصلا از زمین تا آسمون با من فرق دارن 

ممکنه دروغ باشه بعضی حرفاشون درسته نمیدونم به هر حال حداقل به این فکر کردم که کیس های بیشتری رو میتو ...

سر کار نمیری؟ دانشگاه؟ کلاسی چیزی؟  اینام خوبه اونم گزینه خدبیه امیدوارم ادم خوبی در انتظارت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کار نمیری؟ دانشگاه؟ کلاسی چیزی؟ اینام خوبه اونم گزینه خدبیه امیدوارم ادم خوبی در انتظارت باشه

سرکار میرم 

ولی اغلب سرکارم مردای مسن هستن اتفاقا جای خوبی هم کار میکنم ولی پسر جوون مجرد نیس 

سرکار میرم ولی اغلب سرکارم مردای مسن هستن اتفاقا جای خوبی هم کار میکنم ولی پسر جوون مجرد نیس

تو محل کار رفت و امدات یا کلاسی چیزی میری شاید برا بچشون یا کشی بپسندن اینجور چیزام پیش میاد گاهی دیدم یکسریا تو مغازه هم خواستگاری میکنن