2777
2789
عنوان

تیزهوشان ششم به هفتم

207 بازدید | 17 پست

چطور میشه فهمید یک بچه کشش اینو داره که بخوایم آماده اش کنیم برای تیزهوشان یا نه؟

چون پسر بچه ها توی این سن انگیزه درونی ندارن که خودشون برنامه بریزن و بخونن و همراهی ما رو میخوان.

من احساس میکنم خودم کشش ندارم چون باید مرتب بهش بگم چی بخونه یا چیکار کنه. حوصله ام نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زرنگ و با استعداد و پر تلاش و اهل رقابتن اکثرا

بچه من استعداد داره اما پرتلاش و اهل رقابت نیست.

حوصله نداره.

دلش میخواد کارهای مورد علاقه خودش انجام بده 

وای اونطوری نکنین با بچه گناه داره فشار درس روش خیلی خیلی زیاد میشه بهترین روزاش هدر میره🥲

روزی دو ساعت ازش میخوام کار کنیم میشینه اون زمان اما دل به کار نمیده، خمیازه میکشه . دوست داره زود تمام بشه. 

بنظرم این مدل بچه ها به درد همچین مدارسی نمیخورن

بچه من استعداد داره اما پرتلاش و اهل رقابت نیست.حوصله نداره.دلش میخواد کارهای مورد علاقه خودش انجام ...

پس با ثبت نام تو مدرسه تیزهوشان اذیتش نکن بذار خودش کم کم ببینه ب چی علاقه داره

پس با ثبت نام تو مدرسه تیزهوشان اذیتش نکن بذار خودش کم کم ببینه ب چی علاقه داره

بچه ها توی این سن معمولا همه چی رو امتحان میکنن و بنظرم ما والدین باید بهشون راه نشون بدیم .

حیفم میاد استعداد داره اما دل نمیده به خوندن. یک جورایی میخواد از سرش باز کنه.

متاسفانه اهل تلاش و پشتکار هم نیست.

ببین اول از همه این و بگم بهت 

حداقل یکم ( خواستن ) باید باشه تو بچه 

دوم اینکه واقعا برای قبولی تو تیزهوشان چه نهم چه ششم اولویت اول سخت کوشیه بعد هوش 

من چندین و چند نفر میشناسم که هوششون معمولی بود و فقط و فقط با تلاش و تکرار مدارس خاص قبول شدن 

و اینکه آره کمک شما خیلی خیلی مهمه 

ولی مواظب باش کمک کردنی میونه خودت و بچه ات و بابت یک آزمون شکرآب نکنی 

شما بعدا یادت میره ولی بچه ات یادش میمونه ...

پسرخاله من استعدادش خیلی خوبه ولی هیچ علاقه ای نداره رسما با دعوا و داد و بیداد های خالم و شوهرخالم کل هفته بچه رو کلاس های خصوصی و آموزشی تیزهوشان میفرستن.از مدرسه میاد چندساعت استراحت و کلاس

همش هم بچه غر میزنه ولی خب اینا اصرار دارن که به نفع آینده خودش و غلط کرده نمیخواد😂😐😐

نمیدونم درسته یا غلط والا:)

ببین اول از همه این و بگم بهت حداقل یکم ( خواستن ) باید باشه تو بچه دوم اینکه واقعا برای قبولی تو تی ...

اره. ولش‌. من که از خیرش گذشتم.

میدونی دلم میسوزه. امکانات هست همراهی ماهم هست اما دل نمیده...

بچه های خواهرم با مادرشون جلو میرفتن. اما تلاش میکردن. 

پسرخاله من استعدادش خیلی خوبه ولی هیچ علاقه ای نداره رسما با دعوا و داد و بیداد های خالم و شوهرخالم ...

منم وضعم همین بود ... 

آخرش با تنفر و میونه داغون با پدر 

و میونه نه چندان جالب ولی نه به شدت پدر با مادر تموم شد 😂💔

پسرخاله من استعدادش خیلی خوبه ولی هیچ علاقه ای نداره رسما با دعوا و داد و بیداد های خالم و شوهرخالم ...

مبدونی ما سرمایه ای نداریم که بچه بره کار و کاسبی راه بندازه.

خودش هم اجتماعی نیست که بره در آینده کار پیدا کنه و از صفر شروع کنه.

امیدمون اینه که درس بخونه و بشه مدرسه خوبی بفرستیمش. چون شهر ما مدرسه های خوبی که نداره. 

نگران آینده اش هستم.

از طرفی چون خودم توی بچگی قبول نشدم دوست دارم اون قبول بشه. ( میدونم که ظرف فکرم اشتباه و اون آدم متفاوتی از من هست ولی یک راه برای آینده بهتر درس خوندنه)

مبدونی ما سرمایه ای نداریم که بچه بره کار و کاسبی راه بندازه.خودش هم اجتماعی نیست که بره در آینده کا ...

خب پس تموم تلاش خودتو کن درس بخونه حتی شده به زور.

چون مدرسه به شدت تاثیر داره

شوهرخاله من خیلی خیلی اوضاع مالی خوبی داره یعنی آینده پسرخالم تامین ولی بازم به شدت پیگیر درسش هستن.

من اوایل که میرفتم خونشون اعصابم بهم می‌ریخت واسه بچه ولی بعدش به این نتیجه رسیدم کسی که توی مدرسه تیزهوشان درس میخونه خیلی پیگیر تر از کسی که توی مدرسه عادی چون فضا به شدت رقابتی

تموم سعی خودتو کن که بخونه قبول بشه حتی واسش هزینه هم کنی بفرستیش کلاس می ارزه 

حوصله نداره. خودش پیگیر نیست.

شما خودت سعی کن بهش فشار بیاری یا مثلا براش جایزه تعیین کن 

ببین چی خیلی دوست داره داشته باشه که مطمئن شما واسش نمی‌گیرید ولی بگید اگه قبول بشه و توی درس خوندن همکاری کنه واسش می‌خرید اینطوری شاید تشویق بشه