2777
2789
عنوان

کاش یه زن شلخته نامرتب وکثیف بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی ۱۵ میده بهم برای خریدهای خودمماهی ۱۰۰ ۱۲۰ اینا

یعنی لباس و اینا دیگه خودتون میخرید ؟ 

درآمد شوهر من متغییره بین ۴۰ تا ۶۰ ، ۷۰ تومن ، لباس و هرچی که بخوام با خودش میخرم به نظرتون چقد ازش ماهانه بخوام منطقیه؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
یعنی لباس و اینا دیگه خودتون میخرید ؟ درآمد شوهر من متغییره بین ۴۰ تا ۶۰ ، ۷۰ تومن ، لباس و هرچی که ...

اره برای همه چیزم بجز طلا 

طلا خودش برام میخره ولی مثلا ارایشگاه و لباس اینا رو با همین ۱۵ تومن راه میندازم

خب بستگی ب خودتون و شرایط زندگیتون داره ک چقدر پس انداز میکنید چقدر پشتوانه دارید تو شهر بزرگ هستید یا کوچیک و اینکه ادم بیرون هستی یا کم میری بیرون

اره برای همه چیزم بجز طلا طلا خودش برام میخره ولی مثلا ارایشگاه و لباس اینا رو با همین ۱۵ تومن راه م ...

راستش پس انداز درست حسابی نداریم ، خونمون از خودمونه و اجاره خونه نمیدیم ، زیاد بیرون نمیرم و تفریحی ندارم ولی دوس دارم پول تو دست و بالم باشه هر موقع خواستم خرج کنم یا مثلا قبلا طلا ارزون تر بود جمع میکردم چند ماه یه طلا کوچیک میخریدم اون هم برام انگیزه میشد هم پس انداز ولی الان نه شوهرم طلا می‌خره نه خودم میتونم ، شهر کوچیک هستیم خریدام هم اکثرا با شوهرمه 

مثلا به نظرم ۵ تا ۷ تومن بده ماهانه خوبه ولی هفته ای ۷۰۰ تومن میده هر وقت هم میگم بیشترش کن نق و نوق میزنه و میگه نمیرسونم ، نمیدونم چرا پولمون برکت نداره پس انداز درست حسابی هم نداریم پولی هم دستمون نمیمونه نمیدونم چرا 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
راستش پس انداز درست حسابی نداریم ، خونمون از خودمونه و اجاره خونه نمیدیم ، زیاد بیرون نمیرم و تفریحی ...

چیبگم والا 

امیدوارم وضعیت همه بهتر بشه🤍

درست میگن خب ایشونم واقعا خرج زندگی بالاست 

ولی خب اگر ماهی ۴۰ تومن درمیاره و خونه هم داره من واقعا انتظارم این بود ماهی ۵ تومن بده بهم برای خودم 

ولی میگم واقعا من اصلا تو زندگی شما نیستم و خودت باید ببینی طبق اوضاع که چقدر منطقیه