2777
2789
عنوان

کاش یه زن شلخته نامرتب وکثیف بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 36 پست
وای خدا چیکار کنم20 بار شستم اونجارو 😭😭😭😭

ولش کن بیخیال شو به قول مادرم یه بار بشور صلوات بده ولش کن 

خدابیامرز همه اش میگفت بعد صلوات ادامه بدی گناه داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ گفتیامروز انقدر جیغ زدم دارم سرم داره میترکهپسرم توپ جوبی رو اورده بود تو سینک ظرفشویی شسته بودیع ...

گناه داره 

چهارسالشه نمیدونه درکی نداره عزیزم

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ولش کن بیخیال شو به قول مادرم یه بار بشور صلوات بده ولش کن خدابیامرز همه اش میگفت بعد صلوات ادامه بد ...

اره دیگه یبار بشوری پاک میشه

فکر آدم خرابه، همش دل چرکین

خدا مادرتونو بیامرزه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
اره دیگه یبار بشوری پاک میشهفکر آدم خرابه، همش دل چرکینخدا مادرتونو بیامرزه

خدا رحمت کنه همه رفتگان رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گناه داره چهارسالشه نمیدونه درکی نداره عزیزم

میدونم بخدا ولی اصلا یهو دیوونه شدم

خون به مغزم نرسید

خیلی برام وحشتناک بود 🥲

میدونم بخدا ولی اصلا یهو دیوونه شدمخون به مغزم نرسیدخیلی برام وحشتناک بود 🥲

بزن خودتو به بیخیالی 

یبار بشور دیگه ولش کن

هم اعصاب خودت رو‌هم اعصاب بچه بهم میریزه اونم‌عصبی میشه

https://t.me/proxy?server=62.60.176.210&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

بزن خودتو به بیخیالی یبار بشور دیگه ولش کنهم اعصاب خودت رو‌هم اعصاب بچه بهم میریزه اونم‌عصبی میشه

باشه عزیزم ممنونم 

آخ گفتیامروز انقدر جیغ زدم دارم سرم داره میترکهپسرم توپ جوبی رو اورده بود تو سینک ظرفشویی شسته بودیع ...

خب حالا چیشده مگه بچه ست 

تو رو خدا زندگی رو واسه بچه هاتون زهر نکنید

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
باشه عزیزم ممنونم

پسر من الان یکسالشه

دستشویی بزرگ کرده بود پشت پیراهن وشلوارش کثیف شده بود

🤣

خواستم لباسشو دربیارم کلا پیرهنش خورد به همه جاش مجبور شدم کلا ببرمش حموم😂

بعددیدم لباس خودمم کثیفه

نمیدونم‌چجوری دستشویی کرده کلا از پشتش زدع بود بیرون

من از لحاظ مالی خیلی تامینم واقعا کم ندارم و برای خودم خیلی زیاد چیز میخرم شوهرم واقعا همیشه قبل اینکه خودم بگم کلی پول میریزه رو کارتم 

ولی واقعا پدرم در اومده با بشور بساب خونه بزرگه و شوهرم شدیداااا وسواسی ینی دهنمو سرویس کرده ی لکه کوچیک جایی ببینه یا اتوی لباساش اینور اونور شه فوری میگه و ب روم میاره یکمم حساسه و نمیزاره غریبه بیاد تو خونه برا نظافت

هیچ مردی زن شلخته رو تحمل نمیکنه باور نکنید زن شلخته مردا عصبی میکنه مطمعن باشید ارزش شما بیشتره پیش ...

هیچ مردی هم قدر زنی که زیادی خودشوهلاک میکنه رو نمیدونه 

در هر صورت برای خودمون باید زندگی کنیم نه باب دل مردا چون اونا اینکارو نمیکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از لحاظ مالی خیلی تامینم واقعا کم ندارم و برای خودم خیلی زیاد چیز میخرم شوهرم واقعا همیشه قبل این ...

اگه فضولی نمیشه میتونم بپرسم درآمد همسرتون چقدره و ماهانه چقدر بهتون میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40