من ۲۲ سالمه و اصلاااا از بچگی تاکید میکنم اصلا این موضوع دغدغم نبوده...اینطوریم نیست که تو جنبه های دیگه ی زندگیم خیلی خوب باشم که این فکرو نکنم ولی به هیچ وجه فکر نمیکنم که ازدواج میتونه یه گزینه باشه برام برای پیشرفت! اول فکر میکردم اکثرا اینطورین ولی بعد تر از طریق همین سایت متوجه شدم که نه و حتی بعدتر تو دنیای واقعی هم دیدم این گرایشه به ازدواج رو اکثرا دارن و انگار من و امثال من یکم متفاوتیم که خیلی به این موضوع فکر نمی کنیم نمیدونم....
کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️
منم ۱۹ سالمه هنوز انقدر باتجربه نیستم که بخوام ازدواج کنمیعنی یه سری فاکتور هارو ندارم هنوزولی اگه ی ...
یجوری گفتی فکر کردم ۴۰ سالته که میدونی با گذر زمان موقعیت کمتر میشه!
توی همین تاپیک و هزاران مثال دیگه توی همین سایت هستن که از ترس عقب موندن از بقیه یکم که سنشون بالا میره ازدواج کردن و الان پشیمون کلمه ی کوچیکه برای توصیف حالشون...
کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یجوری گفتی فکر کردم ۴۰ سالته که میدونی با گذر زمان موقعیت کمتر میشه!توی همین تاپیک و هزاران مثال دیگ ...
من خاله ام جلوی چشمم بود ۲۳ سالگی طاقچه بالامیذاشت بعدش که سنش بالا رفت دیگه مورد درست براش نبود
این یچیز بدیهیه.
من از ترس عقب موندن نمیخوام ازدواج کنم ! گفتم اگه موقعیت خوب باشه ازدواج میکنم خیلی عاقلانه
خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️ خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
ببین ، ازدواج یک گزینه برای پیشرفت نیست ، ازدواج یک مرحله از زندگی هست ، از یک زندگی طبیعی ! اگه من برگردم به ده سال قبل ، به این فکر میکردم که حق من هست که ازدواج موفقی داشته باشم.و مشتاق اون باشم.نه اینکه ازدواج رو مانع پیشرفت خودم بدونم و تصور کنم خیلیییی برام زووده که با دنیای مجردی خداحافظی کنم :) برای من چیزهای دیگه اولویت و مسأله بودن. چیزهایی که میتونست در ازدواج هم شکل بگیره. منظورم اینه که ، تفکر خانی داشتم.نه بالغانه