2777
2789
عنوان

چرا انقدر دخترهای هم سن و سال من دوست دارن ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 59 پست
حالت دیگه ای نمیتونه وجود داشته باشه ؟مثلا اینکه سن ۲۲ سال واقعااا زود میتونه باشه یا اینکه درک کرده ...

ممکنه

۲۲ هنوز سنی نیستش

ولی خب در کل اگه از این چیزا خوشت نمیاد دیگه بحث سن و سال مطرح نیس

احتمالا یکی از اون دوتا دلیله که گفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

منم ۱۹ سالمه هنوز انقدر باتجربه نیستم که بخوام ازدواج کنمیعنی یه سری فاکتور هارو ندارم هنوزولی اگه ی ...

یجوری گفتی فکر کردم ۴۰ سالته که میدونی با گذر زمان موقعیت کمتر میشه!

توی همین تاپیک و هزاران مثال دیگه توی همین سایت هستن که از ترس عقب موندن از بقیه یکم که سنشون بالا میره ازدواج کردن و الان پشیمون کلمه ی کوچیکه برای توصیف حالشون...

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مردای سایت جدیدا اینقدر زیاد شدن😂😂قبلا باز خواننده خاموش بودن الان همش پست میزارن😂😂

هستن تو این تاپیکم؟😡

یجوری گفتی فکر کردم ۴۰ سالته که میدونی با گذر زمان موقعیت کمتر میشه!توی همین تاپیک و هزاران مثال دیگ ...

من خاله ام جلوی چشمم بود ۲۳ سالگی طاقچه بالامیذاشت بعدش که سنش بالا رفت دیگه مورد درست براش نبود

این یچیز بدیهیه.

من از ترس عقب موندن نمیخوام ازدواج کنم ! گفتم اگه موقعیت خوب باشه ازدواج میکنم خیلی عاقلانه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ممکنه۲۲ هنوز سنی نیستشولی خب در کل اگه از این چیزا خوشت نمیاد دیگه بحث سن و سال مطرح نیساحتمالا یکی ...

بیاید همون چیزایی که گفتم هم جزوشون در نظر بگیریم...

هستن تو این تاپیکم؟😡

اره هست، تو چندتا تاپیک هم بودم مردا نظر میدن😄

الان میاد بهت درخواست دوستی میده😄

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من خاله ام جلوی چشمم بود ۲۳ سالگی طاقچه بالامیذاشت بعدش که سنش بالا رفت دیگه مورد درست براش نبوداین ...

بله متوجهم

اره هست، تو چندتا تاپیک هم بودم مردا نظر میدن😄الان میاد بهت درخواست دوستی میده😄

واقعا هر جا میبینمشون دوست دارم گزارش بزنم😤

سلام عزیزم 

من هم مثل شما بودم . ولی الان فکر میکنم که بهتر بود از همون سن کم به داشتن ازدواج موفق فکر میکردم. و مشتاقش می‌بودم. 

من در اون سن و سال ، به تنها چیزی که فکر نمی‌کردم ازدواج بود !

سلام عزیزم من هم مثل شما بودم . ولی الان فکر میکنم که بهتر بود از همون سن کم به داشتن ازدواج موفق فک ...

چرا خب؟

چرا خب؟

ببین ، ازدواج یک گزینه برای پیشرفت نیست ، ازدواج یک مرحله از زندگی هست ، از یک زندگی طبیعی !
اگه من برگردم به ده سال قبل ، به این فکر میکردم که حق من هست که ازدواج موفقی داشته باشم.و مشتاق اون باشم.نه اینکه ازدواج رو مانع پیشرفت خودم بدونم و تصور کنم خیلیییی برام زووده که با دنیای مجردی خداحافظی کنم :)
برای من چیزهای دیگه اولویت و مسأله بودن‌. چیزهایی که میتونست در ازدواج هم شکل بگیره. منظورم اینه که ، تفکر خانی داشتم.نه بالغانه

ببین ، ازدواج یک گزینه برای پیشرفت نیست ، ازدواج یک مرحله از زندگی هست ، از یک زندگی طبیعی !اگه من ب ...

تفکر خانی یعنی چی؟