2777
2789
عنوان

چرا انقدر دخترهای هم سن و سال من دوست دارن ازدواج کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 59 پست

من تا قبل اینکه عاشق نشده بودم مثل تو بودم‌و‌حتی بدتر اصلا از ازدواج متنفر بودم.اما الان دلم میخواد.زندگی با عشق خیلی شیرین و‌قشنگه

هر‌چند که غیرممکنه رسیدن بهش😔🫠💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یا آدم مناسبتو پیدا نکردی هنوز،یا کلا از اونایی هستی که خیلی به جنس مخالفشون میل ندارن و سردن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عزیزم به عنوان یک متأهل بهت میگم بهترین کار اینکه به فکرش نیستی

اینجوری هم توی درس و کار موفق میشی و هم اینکه به موقعش کیس ازدواج خوب پیش روت قرار میگیره

اینی هم که میگی بعضی ها ازدواجی هستن،توی همه زمان ها هست.

بعضی ها مدل شون و ذاتشون این مدلیه...

کلا هرکسی یه جوره دیگه

خب یا آدم مناسبتو پیدا نکردی هنوز،یا کلا از اونایی هستی که خیلی به جنس مخالفشون میل ندارن و سردن

حالت دیگه ای نمیتونه وجود داشته باشه ؟مثلا اینکه سن ۲۲ سال واقعااا زود میتونه باشه یا اینکه درک کرده باشم اگه آمادگیشو هنوز پیدا نکردم بهتره ازدواج نکنم و یکی دیگرو بدبخت نکنم؟!

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

عزیزم به عنوان یک متأهل بهت میگم بهترین کار اینکه به فکرش نیستیاینجوری هم توی درس و کار موفق میشی و ...

درسته ممنونم از راهنمایی خوب و جامعتون

الان بهت میگن عاقل و هندونه میذارن زیر بغلت

ولی اگه موقعیت خوب بود حتما ازدواج کن

چندسال دیگه قطعا انتخابات خیلی محدود میشن

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

خب خوبه که پس ادم لاقوز باشه مثل من خوبه افرین ازدواج خوب با ادم خوب عالیه سنت پیامبره

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

الان بهت میگن عاقل و هندونه میذارن زیر بغلتولی اگه موقعیت خوب بود حتما ازدواج کنچندسال دیگه قطعا انت ...

حقیقتش الان از ۲۲ هم سنم کمتره برای اینکه شناسایی نشم گفتم ولی خب ذهنم خیلی مقاومت داره تا خودم به یه موقعیت استیبل و خوب نسبی نرسیدم اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم...

منم ۲۶ سالمه. از ازدواج بیزارم. دلم نمیخواد ازدواج کنم.

بی خود

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

حقیقتش الان از ۲۲ هم سنم کمتره برای اینکه شناسایی نشم گفتم ولی خب ذهنم خیلی مقاومت داره تا خودم به ی ...

منم ۱۹ سالمه هنوز انقدر باتجربه نیستم که بخوام ازدواج کنم

یعنی یه سری فاکتور هارو ندارم هنوز

ولی اگه یه مرد خوب و باشخصیت بیاد خواستگاریم حتما قبول میکنم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

حقیقتش الان از ۲۲ هم سنم کمتره برای اینکه شناسایی نشم گفتم ولی خب ذهنم خیلی مقاومت داره تا خودم به ی ...

ببین ازدواج مخالف با پیشرفت نیست.با آدمی ازدواج کن که خودش تو‌زندگی‌پیشرفت کرده باشه و‌از تو‌هم‌حمایت کنه

چرا مردای سایت جدیدا اینقدر زیاد شدن😂😂

قبلا باز خواننده خاموش بودن الان همش پست میزارن😂😂

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱