2777
2789
عنوان

بنظرتون این چی می‌تونه باشهههه

214 بازدید | 32 پست

من ۱۶۵قدمه۴۸ وزنمه البته قبلا۵۵ بودن اما کم‌کردم بعد یک رفیق دارم تپله بعد همیشه بهم میگه لاغر مردنی بخور چاق شو مرد ایرانی چاق میخواد 

بعد یک عکس از عروسی فرستادم لباسم کوتاه بود بعد از زانو به پایین دیده میشد بعد میگه پاهات از هم جداعه؟ بخور چاق شو بهم بچسبه آخه تا حالا دیدی ساق پا بهم بچسبه ؟

داره اعتماد بنفس منو خراب میکنه

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ب مرد ایرانیو این چرتا نداره مهم خودتی و اینک جوابشو بدی

بعد رفتیم مزون برای لباس عروسی لباس دربو‌داغون داشت برام خوب نبود بعد هی می‌گفت جلوی اون همه آدم بخور بخور داری میری بخور استخون غذا بخور 

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

از دوستت دوری کنه چرا اجازه میدید درباره ی تو نظر بده

پنج ساله باهمین اجازه ندادم فقط چند بار جلوش گفتم اوه چی لاغر شدم یکم باسنم حجم بدم یا سی.نه هامو با روغنی چیزی بزرگ کنم خودمونی گفتم حالا خودش یا ۶۶کیلو وزن از من ایراد میگیره

اتفاقا خیلی قد و وزنت به هم میخونه حسودن دیگه

اندام کره ای دوست دارم الان  شبیه شدم بعد بنظرم خودم خیلی خودم نه استخونی نه بد خیلیم نرمال