2777
2789
عنوان

بنظرتون این چی می‌تونه باشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 32 پست
چاقی خوبه مثلا؟

از نظر اون همه توپر بامش بعدم آخه طرف ببخشید ها بشکه هم باشه ساق پاهاش بهم نیمچسبه  می‌چسبه؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم رفیقو برا این ادم خراب نکن

بعد میگه من با این اندامم با این موهام (موهاش انقدر دکلره کردن سوخته)با این قیافه با این پوست سفیدم برم با این؟؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

بلاک بلد نیستی سیسی؟

آخه دم خونمون جوری هم نیست ولش کنم آخه ولی میخام یک جواب تم دهنی بدم 

آخه دم خونمون جوری هم نیست ولش کنم آخه ولی میخام یک جواب تم دهنی بدم

من بودم یه بار بهش من این مدل دوست دارم 

البته شاید هم دوست داره و میگه چاق بهتره 

الان لاغری یکم فکر کنم 

منم لاغری دوست دارم چاق کنم ولی دوست ندارم کسی بهم بگه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین الان چاق بشی ۲۲ ۲۰ سالگیت انقد وزنت میره بالا دیگه باید بری لاغر بکنی اینو از تجربه اطرافیانم م ...

عه ولی میخام مثلا یکم باسن بزرگ کنم با اسکوات خیلی طبیعی