2777
2789
عنوان

هکم کردنننننن تورو خدا بیاین

192 بازدید | 11 پست

اینستا با وب می رفتم امروز رفتم دیدم نمی تونم وارد بشم تو ایمیل زده بود یه حساب آلمانی واردش شده بنظرتون ایمیلمو کامل حذف کنم که به اطلاعاتم دسترسی نداشته باشه؟ این جیمیلو زیاد باهاش کار نمی کنم اصلا پیج اصلیم نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی شد اصلا اجازه ورود بهم نمی داد.ایمیلمو کلا پاک کردم همه چیش حذف شد دیگه آره؟ این ایمیلو نیازش ند ...

آخه ببین من دوستم رو اکانتم میخاست بیاد دقیقا به ایمیلم ی پیامک اومد ک ی نفر از فلان جا تو اکانتته بعد ک کارش تموم شد رمز و تغییر دادم اونم افتاد بیرون، این ایمیلتو حذف کنی ربطی ب اکانت اینستات فک نکنم داشته باشههه

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

آخه ببین من دوستم رو اکانتم میخاست بیاد دقیقا به ایمیلم ی پیامک اومد ک ی نفر از فلان جا تو اکانتته ب ...

ببین امروز از پیج دیگم اون پیجو فقط روشو چک کردم تو فالوینگا و فالوورام هنوز تغییری ایجاد نشده نام کاربری و همه چی اونه و هیچ پستی نداره ایمیلو پاک کردم چون اصلا نمی شد رمزو تغییر بدم من ترسیدم گفتم شاید وارد گوشیم شده که تونسته از ایمیل وارد پیجم بشه ولی هیچ چیز مشکوکی برام نیومده بود فقط دیشب که وارد شدم نوشته بود یه دستگاه از فرانکفورت آلمان ساعت ۸ و نیم صبح وارد شده که من اصلا اون موقع وارد نشده بودم و گفت اگه این شما باشید تا یکماه نمی تونید وارد بشید