2777
2789

شمایی که خدا دوستت داره ان شالله به تموم آرزوهاتون برسید

گفتم نماز میخونم و زیارت عاشورا خیلی وقته میخونم استغفار میگم و حالا یه سری ختم ها انجام دادم

تا میگی یه سریا میان مثل پتک میزنن تو دهنت که نباید نماز میخونی از خدا توقع کنی 

خب من اگ از خدا نخوام از کی بخوام 

من امردز سر نماز ظهر گریه م گرف گفتم خدایا دیگ ازت عیجی نمیخوام ولی نمازمو میخونم چون فعلا تنها زمانی که آرامش دارم سر نمازع و دلم آرومه با استعفار امتم صادق و زیارت عاشورا

نمیدونم واقعن 

ولی شاید باید خیلی بیشتر صبر کنی چیزی که خیلی تلخه

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی هر چی تلاش میکنی هر چی دعا میکنی .

ولی اصلا نمیشه که نمیشه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

تو تاپیک دیگه هم گفتم

اگر هنوز به حاجتتون نرسیدین

یا هنوز زمان درست حاجت رواییتون نرسیده (من خودم ی بار شش ماه و یک بارفکرکنم بعدچهارسال ب خواستم رسیدم پس ناامید نشو)

یا خواستتون به صلاحتون نیست

یا حق الناس گردنتونه گناهتتون زیاده شک تو دلتونه امید ندارین همین باعث میشه به حاجتتون نرسین یا دیر برسین

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

تو تاپیک دیگه هم گفتماگر هنوز به حاجتتون نرسیدینیا هنوز زمان درست حاجت رواییتون نرسیده (من خودم ی با ...

حق الناس ک تا دلت بخواد 

انقدر از بقیه بدی دیدم ک عقدع هامو خالی کردم 

بیخیال شایدم تاوان گناهامه دیگ منصرف شدم 

واقعا هم از خدا هیجی نمیخوام دیگ چون صلاح منم اینه حتما