2777
2789

ترم اول خراب کرد به قول خودش که افسردگی گرفت چون شده بود ۱۹ و ۷۱ . ترم دوم شد بیست. سالیانه اش شد ۱۹ و ۹۰ . میگه چرا باید نفر دوم کلاس بشم. من چه بگم به این بچه 

چه خبر 🤗❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۷/۵واسه پسر هفتمی خیلی بده؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

شما نیازی نیست چیزی بگی. 

ببرش مشاوره و بذار درمان بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

همممم

به بچه چیزی نمیشه گفت

ولی به مادرش میگفتم چرا روان بچه رو نابود کردی که اینقدر رقابتی بشه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

نفر دوم نشد ، ترم دو ۲۰ شده دیگه ، میشه شاگرد ۱

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

هیچی نگو لوسش نکن

لوسش نکردم هی میگه که تو چند شدی وقتی همسن من بودی بهش گفتن ۱۹ و ۵۰ شدم. دلم نیومد بهش بگم بیست شدم ولی اونموقع من مستمرام رو مخصوصا علوم تقلب میکردم و با این حال بیست شدم. ولی خب گفتم روی روحیه اش تاثیر میزاره 

چه خبر 🤗❤

منم معدلم رو سال هفتم ۲۰ شده بودم اما برای کنکور تر زدم و دانشگاه درحدی مشروط نشم هستم 😅اینده برسه ...

همینو بگو کل راهنماییم معدلم بدون استثنا 20 بود یعنی هرسه سال دهم 19 و91 شدم پارسال 19.21 شدم امسال نمیدونم ولی پشت میمونم😑😂