2777
2789
عنوان

خواهرمو چیکار کنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 28 پست
خب باهاش چیکار کنم دقیقا

بگو سوالی داری ازم بپرس ولی هیجوقت دیگه نرو سراغ اون محتواها

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ینی چجوری بهش بگم؟

چندسال بزرگتری؟ 

رک و صاف بگو فلان چیز رو دیدم 

درک میکنم تو سن حساسی هستی کنجکاوی ولی من خوبیت رو میخوام و واسش راجب بدی هاش توضیح بده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ازش انتظار همچین چیزیو نداشتم....نمیدونم دقیقا چیکارش بکنم اصن

چه انتظاری نداشتی عزیزم    خودت هیچوقت عضو هیچ کانالی نشدی    هیچی ندیدی تو فضای مجازی   آسته رفتی آسته اومدی؟     رویایی فکر کردن فقط گول زدن خود آدمه      غیر مستقیم راهنماییش کن

۷ سال فرقمونهمرسی

حتما خودت باهاش صحبت کن 

نذار مادرت چیزی بفهمه 

اینجوری خواهرت یجورایی کینه میگیره که چرا فضولیش رو کردی

رابطه تون رو صمیمی و دوستانه نگهدار

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

مرسی ممنون از راهنماییتون

قربونت عزیزم

نه اکانتامون جداست ولی اکانتش رو گوشی منه مامانم گفت بریزه رو گوشی من که حواسم باشه۱۹ سالمه

از تبعاتش باهاش حرف بزن وبگو مطالبای مفید ودنبال کنه 

تلگرامم اگه به مامانت بگی احتمالش هست کاربریشو ازت بکیره

با مهربونی صمیمیت باهاش حرف بزن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم