2777
2789
نه بابا مرداشون زیرابی زیاد میرن ولی اینجوری عین مردای ترک دل و جرات ندارن

عزیزم ، لطفاً مقایسه رو بزار کنار تا دعوا درست نشه

همین الان کلی مثال نقض بزنم  از اطرافیان برات

اینایی که میگی تو قدیم مونده   ، جوونای الان زندگی مشترک دارن

نه زجر یه طرفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مدتی میرم خارج از کشور میخواستم برای مادر رلم سوغاتی ببرم ولی راستش میترسم ‌..درواقع میفرستم ب ...

نه اتفاقا دوستای خودمم اینکار و کرده بودن اتفاقا خیلیم دوستش داره مادر رلش

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

منم شمالیم به ترکا بر نخوره ولی خیلی از شوهراشون حساب میبرن و تاپیکا جوریه که شوهر هزار بلا سرشون او ...

گلم اتفاقا بر عکس، مردای ترک خیلی خانواده دوست و با غیرتن 

اکثرا با نظر خانواده و خانم شون کارها رو پیش میبرن ، اهل یللی تللی و رفیق بازی نیستن، اکثر خانمای ترک نیازی به کار کردن ندارن هیچوقت یه مرد ترک به زنش نمیگه خرج های خونه رو نصف کنیم کلا سوسول نیستن ، البته استثنا تو هر قومیتی هست من اکثریت گفتم 

من ترکم شوهرم عذابم نمیده،واقعا تعجب می کنم که تو این سایت میگن،که شوهرم کتکم می‌،زنه،خرجی نمیده،محب ...

دقیقا شوهر منم اصلا همچین شخصیتی نداره حتی من با خانواده شوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم ولی خدایی تا حالا یه جارو به خونه مادرشوهرم نزدم مادرشوهرم خیلی خانومه و هوامو داره حتی نون می‌خره میاره دم خونمون ، خیلیا رو دیدم تو همین سایت شوهرشون که آدم نبوده هیچ خانواده اش صد پله بدتر بودن 

ولی خدایی مردای ترک خیلی به خونه و خانواده اهمیت میدن ، خونه ترکا بیای اکثرا خونه ها شیک و پیکه رسم و رسوم و تجملات خیلی داریم اتفاقا ، فک نکنم کسی عروس ترکا بشه و براش طلا نخرن خانواده ها خیلی رو این چیزا حساسن 

البته که آدم بد همه جا هست و خصوصیات همه یکی نیست 

گلستان جز شماله؟اگه اره رسم تون چطوره

نیست؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا شوهر منم اصلا همچین شخصیتی نداره حتی من با خانواده شوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم ولی خدایی ت ...

کاملا درسته دلیل نمیشه چون یکی ترک ،لر،یا عرب هست بده ولی کسی که فارس هست آدم خوبیه

کاملا درسته دلیل نمیشه چون یکی ترک ،لر،یا عرب هست بده ولی کسی که فارس هست آدم خوبیه

دقیقا اینا همیشه عادتشونه دوس دارن خودشون رو خوب جلوه بدن و ماها رو بد و بی فرهنگ ، تحمل ما هم تا یه جاییه، همین حرفا باعث میشه ازشون متنفر بشیم 

دقیقا اینا همیشه عادتشونه دوس دارن خودشون رو خوب جلوه بدن و ماها رو بد و بی فرهنگ ، تحمل ما هم تا یه ...

درسته مگه همه ی فارس زبان ها خوب وبا فرهنگن،که همه‌ی اقوام دیگه بی فرهنگ باسن

حالا اینجا تاپیک زده بود بنده خدا میگفت شمالی هستیم شوهرم کار نمیکنه من مجبورم کار کنم و میگفت شمالی ...

خوب و بد همه جا هس اینکه ی نفر اینطور بوده دلیل نمیشه کل اون قومیت اینطور باشن ادم با عرضه و بی عرضه تو هر قومیتی هس جمع بستن درست نیست..

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم