2777
2789
من هستمم

من یه مدتی میرم خارج از کشور میخواستم برای مادر رلم سوغاتی ببرم 

ولی راستش میترسم ‌..

درواقع میفرستم براش !

میگم توهین نباشه یا مادرش نگه که میخاد پسرمو تور کنه 

چون راستش تورک ها اینطوری هست با این تفکر مادرانه

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

عزیزم من خودم شمالی نیستم زنداداشم شمالیه و خیلی رفت و امد داریمراستس بستگی به خانواده ی دوست پسرت د ...

نه مذهبی نیست ایشون شکر 

مدرن

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و تربیت مهمه

همون تربیت تو بستر خانواده شکل میگیره 

تو این جور موارد خانواده و طرز فکر خودش بستگی داره 

صبور بودن و نبودن زن هم به حامی داشتن و شاغل بودن و بچه داشتن یا نداشتنش برمیگرده

خیلی چیزا هس اصلا

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

منم شمالیم به ترکا بر نخوره ولی خیلی از شوهراشون حساب میبرن و تاپیکا جوریه که شوهر هزار بلا سرشون او ...

اولا که تورک ها اصلا اینطوری که میگی نیستن

‌دوما حالا بر فرض که همینطورین ، الان که چی؟ چرا با شمالی ها مقایسه میکنی؟

سوما انسان ضعیف تو‌  همه قومیت ها هست

چهارما اینکه مردا از ترس زنشون نتونن صحبت کنن که فاجعه ست ، این دیگه زندگی مشترک نیست ، زجر یه طرفه ست

من توهین نکردم احتمالا متوجه منظورم نشدی اتفاقا تو شمال طلاق زیاده چون زنای صبوری ندارن

نگفتم توهین کردی گفتم نظرت درست نیس چون اصلا بحث صبوری خیلی متفاوته 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

اولا که تورک ها اصلا اینطوری که میگی نیستن‌دوما حالا بر فرض که همینطورین ، الان که چی؟ چرا با شمالی ...

نه بابا مرداشون زیرابی زیاد میرن 

ولی اینجوری عین مردای ترک دل و جرات ندارن 

نه والله بنده خداها دوست دارم انقد عذاب تحمل نکنن انقد صبور نباشن دلم برای خانوماشون میسوزه

من ترکم شوهرم عذابم نمیده،واقعا تعجب می کنم که تو این سایت میگن،که شوهرم کتکم می‌،زنه،خرجی نمیده،محبورم کارای مادرشو بکنم مجبورم خانواده اشو مهمون کنم حق ندارم تنهایی برم بیرون و خیلی چیزها ی دیگه،من ترکم اصلا دور و اطرافم همچین زندگی هابی ندیدم

من توهین نکردم احتمالا متوجه منظورم نشدی اتفاقا تو شمال طلاق زیاده چون زنای صبوری ندارن

چرا هر چی میخوای بیشتر از شمالی ها  تعریف کنی ، بدتر گند میزنی ؟

بنظرت آمار بالای طلاق خیلی خوبه؟ پس سازگاری و تفاهم چی؟

نه والله بنده خداها دوست دارم انقد عذاب تحمل نکنن انقد صبور نباشن دلم برای خانوماشون میسوزه

حالا اینجا تاپیک زده بود بنده خدا میگفت شمالی هستیم شوهرم کار نمیکنه من مجبورم کار کنم و میگفت شمالی ها اینجورین راستش خیلی دلم سوخت بنده خدا چقد عذاب تحمل میکنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم شمالیم به ترکا بر نخوره ولی خیلی از شوهراشون حساب میبرن و تاپیکا جوریه که شوهر هزار بلا سرشون او ...

زیاد ربطی نداره

ترک میشناسم زنشو برده ارج خوشبخت زندگی میکنن، کسیم بهشون کاری نداره

میشناسم بدبخت عالمن،مادر شوهر و جاری چنان بلایی طر عروس میارن ک

در کل ب خود آدم ربط نداره ن قوم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ایشالله که برداشتم اشتباهه

اشتباهه چون اگه یه زن خانوادش پایه باشه حامی باشه

دستش بره تو جیب خودش

وابستگی و تروما و اینا نداشته باشه 

بدونه که اینده داره

خب اگه ترک هم باشه هیچ وقت ادم بد قلق رو تحمل نمیکنه ولی زنی که همه جوره وابسته هس، دستش جایی بند نیس جدا شه اواره میشه خب شمالیم باشه نمیره جدا شه