2777
2789
عنوان

روتین شیو

186 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من با ژیلت سیو می‌کنم پوستم خیلی حساسه مدام زخم می‌شه

و موهای بدنم هم سریع در میان و خیلیم ببخشید معذرت می‌خوام تیغ تیغی می‌شن

اصلا حالم از بدن خودم بهم می خوره انقدر پرموعه

لطفا بگین چطور با ژیلت اصلاح کنم اگه کرمی استفاده کردین نتیجه گرفتین یا روغن بدن یا ماسک بدنی که استفاده می‌کنین رو بگید

ممنون

نوره استفاده کن عالیه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پودر موبر یا کرم موبیر استفاده کردی تا حالا؟اونا میگن هم رشد مو رو کم میکنه هم موها نرم درمیان

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

از نمک بدن و. لوسیون استفاده کن برای نرمی پوست و تیغ تیغ نشدن اگه میتونی از نوره استفاده کن که هم رو ...

نوره استفاده کردم جواب نداد

چه نوع نمک بدن یا لپسیونی شما لستفاده کردید جواب گرفتیت

استفاده کردم تاثیر نداشته حای نیم ساعت هم گذاشتم بمونه دریغ از کندن یک تار مو😂

وا مگه میشه

نیم ساعت که خیلیه من ۳ دقیقه میذارم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

نوره استفاده کردم جواب ندادچه نوع نمک بدن یا لپسیونی شما لستفاده کردید جواب گرفتیت

من استفاده نمیکنم عزیزم 

چون اپلاسیون میکنم ولی نمک بدن هلو تعریقشو شنیدم لوسیون باید مخصوص پوستت بگیری