2777
2789
عنوان

اونایی که دیسک دارین

122 بازدید | 16 پست

بیاین بگین چطوری درمانش کردین

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیسک دارم. بطور جدی پیگیر درمان نشدم. فعلا مراقبت میکنم. یعنی خم نمیشم. به پشت نمیخوابم. سنگینی بلند نمیکنم روزی یکربع پیاده روی. قرص انگا 3

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

درمان ندارهباید ورزش‌های مخصوص رو انجام بدی و مراقب باشی

شنیدم ممکنه بره سرجاش درسته؟

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

درمان نداره فقط مراقیت بزای بدتر نشدن

شنیدم ممکنه بره سرجاش درسته؟

من دیسک دارم. بطور جدی پیگیر درمان نشدم. فعلا مراقبت میکنم. یعنی خم نمیشم. به پشت نمیخوابم. سنگینی ب ...

بنظرت اگر پیگیر شد ممکنه بره سرجاش؟

اگر مراقبت کنین التهابش کم میشه و بر میگرده بله درسته

همینجوری خودش برمیگرده؟

سلام بسته به شدت و علایم دیسک درمانهای متفاوتی وجود دارد مراحله یک در صورتی که خفیف باشد از داروهای ضد التهاب و ورزش استفاده میشود و مرحله دوم از درمان های دستی و فیزیوتراپی استفاده میشود و مرحله سوم تزریقات تخصصی درون مفصلی و جراحی های بسته مثل عمل لیزر دیسک و مرحله آخر عمل جراحی باز انجام میشود برای این که بدونید کدام یکی از این مراحل درمان شماست باید حتما به صورت دقیق علایم خودتون رو بگید و معاینه بالینی شوید