2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من یه سقط داشتم که در همون ابتدای بارداری اتفاق افتاد ساده و بدون درد بود اما از لحاظ روحی یکم تحت تاثیر قرار گرفتم دومین ماه اقدامم بود و تو پرم خورد

بعد خونریزی سقط اقدام داشتم اما نه به امید بارداری و در کمال تعجب بدون اینکه پریود شم باردار شدم 

من سقط کردم بعد یه پریودی باردار شدم البته توصیه دکترم بود

حالا کمکی که ازتون میخوام من الان دوماه کاملم اما از یه ماهگی با شروع تغییرات هورمون و تهوع هام به شدت از اقدام ب بارداری پشیمون شدم میگم کاش تا اخر عمرم بچه دار نمیشدم مگه چه ایرادی داشت به شدت ترسیدم و خودمو اماده نمیبینم اصلن تو ازمایشا و با لکه بینی استرس ندارم حتی برای صدای قلبشم استرس نداشتم بیشتر دوست داشتم نشنوم نمیدونم اینا طبیعی و برطرف میشه یا ماندگار؟

امیدوارم که گرفته باشه

نمیدونم چرا سقط شد مثل پریودی خیلی کم ترشحم صورتی بود 

رفتم سونوگرافی گفتن سالمه 

دکتر برام شیاف نوشت استفاده کردم که سقط نشه

شبش سقط شد بدون درد خونریزی فرداش رفتم سونوگفتن هیچی نیس

لحظه بدی بود سقطش

نمیدونم چرا سقط شد مثل پریودی خیلی کم ترشحم صورتی بود رفتم سونوگرافی گفتن سالمه دکتر برام شیاف نوشت ...

احتمالا مشکل کروموزومی 

مطمئن باش به زودی دوباره باردار میشی چند سالتع؟

حالا کمکی که ازتون میخوام من الان دوماه کاملم اما از یه ماهگی با شروع تغییرات هورمون و تهوع هام به ش ...

اینا افسردگی هست مثل منی به نظرم ناشکری نکن حالا که بارداری بزار به دنیا بیاد

من بعد سقطم چند ماه افسردگی داشتم

حالا کمکی که ازتون میخوام من الان دوماه کاملم اما از یه ماهگی با شروع تغییرات هورمون و تهوع هام به ش ...

حال بدت که خوب بشه انشاالله حس های منفیت از بین میره یه خرده اش هم مال تغیر هورمانت هست  حالتت را به دکترت بگو اگه توصیه کرد پیش روانشناس بری حتما برو 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اینا افسردگی هست مثل منی به نظرم ناشکری نکن حالا که بارداری بزار به دنیا بیادمن بعد سقطم چند ماه افس ...

بخدا نمیخوام ناشکری کنم اصلن کلی قران میخوندم برای این اتفاق الان خل شدم قبلن به اطرافیان میگفتم سرزنشم میکردن الان ب دروغ بهشون گفتم خوب شدم و پذیرفتم ولی در واقع میریزم تو خودم