بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راستش من یه سقط داشتم که در همون ابتدای بارداری اتفاق افتاد ساده و بدون درد بود اما از لحاظ روحی یکم تحت تاثیر قرار گرفتم دومین ماه اقدامم بود و تو پرم خورد
بعد خونریزی سقط اقدام داشتم اما نه به امید بارداری و در کمال تعجب بدون اینکه پریود شم باردار شدم
من سقط کردم بعد یه پریودی باردار شدم البته توصیه دکترم بود
حالا کمکی که ازتون میخوام من الان دوماه کاملم اما از یه ماهگی با شروع تغییرات هورمون و تهوع هام به شدت از اقدام ب بارداری پشیمون شدم میگم کاش تا اخر عمرم بچه دار نمیشدم مگه چه ایرادی داشت به شدت ترسیدم و خودمو اماده نمیبینم اصلن تو ازمایشا و با لکه بینی استرس ندارم حتی برای صدای قلبشم استرس نداشتم بیشتر دوست داشتم نشنوم نمیدونم اینا طبیعی و برطرف میشه یا ماندگار؟
اینا افسردگی هست مثل منی به نظرم ناشکری نکن حالا که بارداری بزار به دنیا بیادمن بعد سقطم چند ماه افس ...
بخدا نمیخوام ناشکری کنم اصلن کلی قران میخوندم برای این اتفاق الان خل شدم قبلن به اطرافیان میگفتم سرزنشم میکردن الان ب دروغ بهشون گفتم خوب شدم و پذیرفتم ولی در واقع میریزم تو خودم