2777
2789
عنوان

بیضه نزول نکرده درنوزادان..مادرهایی که پسرشون این مشکل روداشته..

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم با همین مشکل به دنیا اومده ولی خانواده ی بی فکرش تو سه سالگی به فکر افتادن واسه عملش!!! الا ...

ناراحت شدم عزیزم..

امیدوارم درمان همسرتون زودتربه نتیجه برسه..

من الان واقعاحال بدی دارم واولین چیزی که به ذهنم رسیدهمسرآینده اش بود

بدون واهمه یک شب بیابه خانه من.تمام راه پراست ازچراغ چشمانم...
ناراحت شدم عزیزم.. امیدوارم درمان همسرتون زودتربه نتیجه برسه.. من الان واقعاحال بدی دارم واولین چی ...

من که داغون شدم!!! همیشه هم میگم تقصیر خانواده ی بی مسئولیتشه که زودتر اقدام نکردنو الان مارو تو دردسر انداختن.بچه ی شما خیلی کوچیکه اگه همین الان اقدام کنید هیچ مشکلی در آینده واسش بوجود نمیاد

ببین اصلا این موضوع رو پشت گوش نندازیا فردا حتما ببر معاینه بشه خدایی نکرده تو آینده ی بچه بخاطر سهل ...

نه عزیزم حتمامیبرمش..

الان فقط میخواستم بدونم کسی تجربه مشابه داره

ناراحت شدم عزیزم.. امیدوارم درمان همسرتون زودتربه نتیجه برسه.. من الان واقعاحال بدی دارم واولین چی ...

نگران نباش منم مورد مشابه پسر شما رو دیدم که با عمل خوب شده فقط زودتر ببریدش متخصص اطفال اگه نیاز باشه ارجاع میده به اورولوژیست

ینی چشماش چه رنگی بود💔
من که داغون شدم!!! همیشه هم میگم تقصیر خانواده ی بی مسئولیتشه که زودتر اقدام نکردنو الان مارو تو درد ...

واقعاپروسه درمان نباروری سختِ.خصوصاکه آقایون هم کمترهمکاری میکنن وزودترناامید..

وقتی میگی داغونم واقعاازته دلم درک میکنم..خاله خودم هم همسرشون مشکل داره وبایدعمل بشه اماهمکاری نمیکنه..

برات دعامیکنم عزیزم

نگران نباش منم مورد مشابه پسر شما رو دیدم که با عمل خوب شده فقط زودتر ببریدش متخصص اطفال اگه نیاز با ...

ممنون عزیزم..همین فرداحتماوقت میگیرم..

امیدوارم که اشتباه کرده باشم

واقعاپروسه درمان نباروری سختِ.خصوصاکه آقایون هم کمترهمکاری میکنن وزودترناامید.. وقتی میگی داغونم وا ...

مرسی عزیزم .ولی طفلک شوهر من دو ساله به شدت پی گیره داروهاشو آمپولارو سر ساعت استفاده میکنه یجورایی جلوی من شرمنده اس انگار که همین منو داغون میکنه

چرازمان تولدپزشک معاینه کرده..دکترجراح هم قبل ازختنه دیدش وگفت مشکلی نیست.ولی اون موقع خیلی کوچیک بو ...

دوتا قلقلی هست  بعد بادست باید لمس بشه وبازی کن یکیش باید جمع طوری بشه اگرنه سریع رسیدگی کن 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
مرسی عزیزم .ولی طفلک شوهر من دو ساله به شدت پی گیره داروهاشو آمپولارو سر ساعت استفاده میکنه یجورایی ...

من واقعاالان بغض دارم.وناراحتم..هم برای پسرم وبرای همسرتون وهمه ی آقایونی که درموردشون سهل انگاری شده..نمیدونم اگرامروزبهم گوشزدنمیکردن کی متوجه میشدم..

بهترِ بودمواردِاینجوری روقبل ازترخیص به مادرهاآموزش بدن.اما اهمیت نمیدن

من واقعاالان بغض دارم.وناراحتم..هم برای پسرم وبرای همسرتون وهمه ی آقایونی که درموردشون سهل انگاری شد ...

نگران نباش عزیزم شایدم وقتی ببری معاینه بگن اشتباه کردی اگرم درست تشخیص دادین سنش هنوز خوبه واسه عمل موفق

دوتا قلقلی هست  بعد بادست باید لمس بشه وبازی کن یکیش باید جمع طوری بشه اگرنه سریع رسیدگی کن&nbs ...

معذرت میخوام مگرنبایدیه کم حالت افتاده داشته باشن؟خوب برای پسرمن خیلی جمعِ وفقط موقعی که حمام میکنه یه کم اون حالتی میشه..

بعدبایدداخل اون پوست چیزی حس کنم یانه؟

البته من فقط چندثانیه کوتاه دست زدم چون بیداربود.