2777
2789

این از وضعیت یوتیوب ک بالا نمیاد

اینم از خابامون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یوفو چیع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

یوفو چیع

همین فضایی ها

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوفو چیست

همین فضاییا

همین فضایی ها

اها😂

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

اها😂

🤣🤣🤣👣

من هر شب خواب جنگ میبینم 

خواب دیدم دیشب ترامپ با ما بوده ویلا شمالمون 

من هی بابت جنگ ازش گله ای میکردم بقیه میگفتن نگو حالا وقتش نیست 🙁😁🫤

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

من هر شب خواب جنگ میبینم خواب دیدم دیشب ترامپ با ما بوده ویلا شمالمون من هی بابت جنگ ازش گله ای میکر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جررر

افتخار میدی منم تو خابت باشم

خدا رحم کنه😂

بیشتر خواب هام حقیقی میشه😶

نه فعلا روسای جمهور دارن میان🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا که

دلم شکست🤣🤣🤣❤️‍🩹

بیشتر خواب هام حقیقی میشه😶

به این زودیا اینا نمیان،ولی فکر نکنم یوفو ها حمله کنن چون اولا اینکه سرشون به کار خودشونه و از آگاهی و سطح دانش بیشتری برخوردارن

دوما اینکه از طریق یه نفر(اسمشو یادم نیست ولی خارجی بود)به انسانها و پیشرفتشون ابراز نگرانی کردن🤷🏻‍♀️

نور و عشق الهی جاریست✨