الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جانم چ احساساسای عجیبی داری عزیزم من باردارم ماه ۸ ندیده عاشقشم انگار ی تیکه از وجودمه واقعا فقط ...
زنده باشی، انشاالله سالم بیاد بغلت❤ آره زیادی عجیب غریبم😀 الان فک نکن احساسات ندارماا ی روز نزدیک بود ی اتفاقی براش بیوفته انقد جیغ و داد کردم تا مدتهاااااااا جلو بقیه خجالت میکشیدم🤭
از بابت اینکه بچه خودمه هیچ شکی ندارم فقط با حسم مشکل دارم یکساله این حس میاد سراغم
اینقدر افکار منفی رو بال و پر بده که آخر هیچ حسی به اون طفل معصوم نداشته باشی این کارها یعنی چی اگه واقعا اینطوری برو پیش روانپزشک اون بچه طفل معصوم چه گناهی کرده که کم کم داریی حس میکنی باهاش غریبه ایی و کم کم محبتت رو ازش دریغ میکنی حیوون نیست که بچته نیاز داره بهت آدمها با همین حسها زندگی میکنن از الان خودت و درست کن که چند سال دیگه نشینی بگی لعنت به منکه بچگی بچم خراب کردم به خاطر یه مشت افکار چرت و شعر
چقدر زندگی زیباتر میشود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم