2777
2789
عنوان

گاها بچمو فکر میکنم مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 24 پست
نمیدونم چون سالها با اولی خو گرفته بودم احساساتش و مشکلاتش و..‌ الان این کوچولویه هنوز بنظرم تا خوب ...

ای جانم چ احساساسای عجیبی داری عزیزم من باردارم ماه ۸ ندیده عاشقشم انگار ی تیکه از وجودمه واقعا فقط میخام بغلش کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چ حرفای عجیبی اینجا میشنوم منظورت چیه یعنی شبیهت نیس یاحسی نداری بهش

گاها اونطور میشم یعنی گاها حتی نگاهش میکنم بعد یهو متوجه میشم ای وای اینکه بچمه 

چرا شبیهمه.... ازون بابت شکی ندارم 

فقط با حسم مشکل دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم چ احساساسای عجیبی داری عزیزم من باردارم ماه ۸ ندیده عاشقشم انگار ی تیکه از وجودمه واقعا فقط ...

زنده باشی، انشاالله سالم بیاد بغلت❤ آره زیادی عجیب غریبم😀 الان فک نکن احساسات ندارماا ی روز نزدیک بود ی اتفاقی براش بیوفته انقد جیغ و داد کردم تا مدتهاااااااا جلو بقیه خجالت میکشیدم🤭 

خیلی گرفتار این مسائل هستی یه آزمایش ژنتیک بده خودت رو قشنگ شرمنده بفهمون و از شک و تردید در بیا دلی ...

از بابت اینکه بچه خودمه هیچ شکی ندارم فقط با حسم مشکل دارم یکساله این حس میاد سراغم

زنده باشی، انشاالله سالم بیاد بغلت❤ آره زیادی عجیب غریبم😀 الان فک نکن احساسات ندارماا ی روز نزدیک ب ...

ممنون عزیزم 

میفهمم هرکی یجوره دیگه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

از بابت اینکه بچه خودمه هیچ شکی ندارم فقط با حسم مشکل دارم یکساله این حس میاد سراغم

اینقدر افکار منفی رو بال و پر بده که آخر هیچ حسی به اون طفل معصوم نداشته باشی این کارها یعنی چی اگه واقعا اینطوری برو پیش روانپزشک اون بچه طفل معصوم چه گناهی کرده که کم کم داریی حس میکنی باهاش غریبه ایی و کم کم محبتت رو ازش دریغ میکنی حیوون نیست که بچته نیاز داره بهت آدمها با همین حس‌ها زندگی میکنن از الان خودت و درست کن که چند سال دیگه نشینی بگی لعنت به منکه بچگی بچم خراب کردم به خاطر یه مشت افکار چرت و شعر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خیلی سختی کشیدم ممکنه افسرده باشم؟

نه افسرده نیستی خوشی زده زیر دلت  داریی نانای اصغر و صغری میخونی زن حسابی برو خودت و درمان کن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم