2777
2789
عنوان

تیکه انداختن های مدام مادرشوهر

271 بازدید | 28 پست

مادرشوهرم مدام بهم تیکه میندازه از همه چیزم لباسم و حتی وسایل خونم و موادغذایی هم ایراد میگیره با اینکه من عروس خوبی هستم براش و بهش احترام میذارن تا حالا یکبار جواب تیکه هاشو ندادم

برعکس جاریم بهشون بی احترامی می‌کنه و مدام تیکه بارونشون می‌کنه قربونت صدقش میره و هیچی بهش نمیگه 

همش جاریم رو تو سرم میکوبه وقتی میره خونه پدرش میگه دلمون براش تنگ شده میخواد فقط حرص من رو دربیاره

به شوهرمم تا حالا هیچی نگفتم فقط یکبار دو روز پیش رفتم خونشون کاری کردن که دیگه واقعا تحمل نکردم و به شوهرم گفتم اونم بجای اینکه از من دفاع کنه پشت خانوادش رو گرفت و گفت خانوادم برام مهم تره

نمی‌دونم باید چیکار کنم یه عده میگن توام مثل جاریت چاپلوس باش یه عده میگن هیچی نگو خودشون خسته میشن

خانما بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟؟

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزیه که به چشم دیدم.

هر چی عروس چاپلوس‌تر، عزیزتر

والسلام 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

کم برو

دقیقا میخوام همین کار رو بکنم خودش زنگ میزنه میگه بیاین اینجا اگه نرم شوهرم عصبانی میشه

میدونی؟ 

اگه داری حتما کلاس اتاق خواب دلبرانه و همسرداری شیدا صدیق ت ایتا شرکت کن

خیلیا گفتن شوهرشونو ت مشتشون گرفتن و زندگیشون ذز این رو ب اون رو شده و شوهرشون جلو خانودش ازشون دفاع میکنه

خسته نمیشن خودت رو پا خودت باش شوهر منم پشتم نیست تازه بدتر میونه بهم میزنه خودم حواب میدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تا میتونی سمتشون نرو و محلشون نده وقتی هم چیزی بهت میگه قشنگ تو روش بمون و بگو دلیلت چیه

وقتی شوهرش پشت خانواده خودش رو میگیره بخواد این کار رو بکنه هم از سمت شوهرش حرف میشنوه هم خانواده شوهر

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

میدونی؟ اگه داری حتما کلاس اتاق خواب دلبرانه و همسرداری شیدا صدیق ت ایتا شرکت کنخیلیا گفتن شوهرشونو ...

لینک کانالس رو میتونید برام بفرستید ؟؟