2777
2789

خانوما ببخشید یه سوال من قرار بوده دهم پریود شم الان پریود شدم بعد این ایام میخوام برم مسجد و هیئت چیکار کنم تا اولشه بند بیاد اصن راهی هست؟دنیا رو سرم خراب شد رفتم وضو بگیرم نمازمو بخونم اینجوری شد کوفتی اه😭😩

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا پریود با‌شفقط نمیتونی بری مسجد هیئت و روضه و اینا ک ب راهه

میخوام نمازمو بخونم آخه الان بحث این نیست راهی پیشنهادی ؟

اصلا سعی نکن که جلوی خونریزیتو بگیری

یه نفر بود تو یه تاپیکی که درمورد این موضوع بود میگفت که یکی از فامیلاشون یه قرصی خورده که خونریزیش کم یا متوقف بشه کثیفی وارد بدنش شده فوت کرده. 

اصلا بخاطر خودتم شده کاری نکن که خونریزیت کم بشه یا متوقف بشه. امام حسین رو از دور سلامش بدی هم کافیه😘

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

قسمت زنانه مساجد مشکلی ندارهمعمولا دو قسمت هستهیئتی باز مشکلی نداره!یجوری میگید اینگار چیشدخ

خودم میدونم حسینیه میشه نشست برای نمازم ناراحتم

الان من نظر خواستم ک چیشده یا نشده؟راهکار خواستم نمیدونین نظر ندین

اصلا سعی نکن که جلوی خونریزیتو بگیرییه نفر بود تو یه تاپیکی که درمورد این موضوع بود میگفت که یکی از ...

خیلی دلم گرفت خیلی تازه چله نماز شب و زیارت عاشورامو شروع کردم 😔😔💔💔

خیلی دلم گرفت خیلی تازه چله نماز شب و زیارت عاشورامو شروع کردم 😔😔💔💔

هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم خودتو اذیت نکن😄

محرم یک ماه هست به علاوه ماه صفر

باهم میشه دوماه شاید یکی دو روز به اون دوماه اضافه شه

میتونی بعد از پریودی اربعین هم بری گلم. کلی وقت داری. بد به دلت راه نده بسپارش به خدا😘😘

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم خودتو اذیت نکن😄محرم یک ماه هست به علاوه ماه صفرباهم میشه دوماه شاید ...

همش تو فکرم بود قبلش قرص بخورم تا پریود نشم گفتم تا دهم کلی وقت هست یهو غافلگیرم کرد خیلی ناراحت شدم 

به نظرت میشه به مامانم بگم این چند روز نایب باشه واسه چله نماز شب من؟

اشکال نداره عزیز من.. تا پایان ماه صفر فرصت داری.. ولی اگر خواستی زودتر قطع بشه سویق عدس و کپسول مفن ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی

همش تو فکرم بود قبلش قرص بخورم تا پریود نشم گفتم تا دهم کلی وقت هست یهو غافلگیرم کرد خیلی ناراحت شدم ...

نههههه قرص نخور یه موقع خدایی نکرده اتفاقی واست میوفته. 

اصلا قرص نخور

بزار کثیفیا از بدنت خارج شه گلم

اصلا ناراحت نباش امام حسین و خدا اصلا دوست ندارن خودتو بخاطر این چیزا اذیت کنی اصلا ااااا

فقط اروم باش همین

از دور به امام حسین جانم سلام بده. همینم قبوله و ثوابه. موفق باشی عزیزم