2777
2789
عنوان

حقوق ماهی سی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 17 پست
تو کرج چی؟بعد بدون خونه یه زندگی خیلی باقناعت میشه؟کلا تو تهران به نظرت خط فقر چنده برا دوطرف؟مثلاً ...

میتونی اطراف کرج بگیری ،خودت حساب کن دیگه الان ۴ میلیارد دیگه اندیشه ام بخوای بگیری ،میخوای

خودت حساب کن ببین چند سال باید کار کنه 

بنظرم تهران درامد ۱۰۰ تومن داشته باشی ،با چندسال کار کردن و وام و پس انداز میتونی بگیری 

بالاخره همه میگیرن خونه ها ولی یکی بعد ۴ سال ،یکی بعد ۱۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در چه حد میشه زندگی کرد کلا بدون خونه؟زندگی رو به پایین میشه برا خرید و خورد و خوراک و...

بدون خونه ک کلا سخته ما چهار سال اجاره نشین بودیم هر چی در میاوردیم هم برا رهن و اجاره میرفت 

اگه خودتم همراهیش کنی میشه زندگی رو گذروند 

ولی مشکل مالی خواهین داشت نمیتونین خرج اضافی کنین 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.