2777
2789
عنوان

حقوق ماهی سی خوبه

148 بازدید | 17 پست

خواستگارم سال اولیه که سرکار می‌ره 

ماهی ۳۰ میگیره گفت

به نظرتون چه زندگی ای میشه داشت تو تهران؟ معمولیه؟ رو به پایینه ؟ متوسطه در چه حده؟

چون تو شهرستان حقوق خوبیه ولی تهرانو نمیدونم.

کلا خوبه برا سال اول کارمندیش. به نظرتون بعد ۶ سال اینا می‌تونه خونه متوسط بخره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران بستگی به منطقه اش داره...ولی فکر نکنم بشه خونه خرید..شاید تو اطراف کرج بشه یا اطراف تهران...داریی دیگه چی داره؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

ب نظرم خوبه ب شرطی که خودتم در کنارش کار کنی حداقل 10 تومن بگیری روی هم رفته 40 بشه ماهی میتونین با شم اقتصادی خوبی در آینده خونه هم بخرین. به هرحال پیشرفت میکنید اگه زرنو باشید و قناعت کنید. 

ماشالله لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم. هر لحظه خدا را شکر. 

تهران بستگی به منطقه اش داره...ولی فکر نکنم بشه خونه خرید..شاید تو اطراف کرج بشه یا اطراف تهران...دا ...

تو خود کرج چی؟نمیشه خونه خرید؟ تو جای متوسطش

بعد بعد چند سال میشه خونه خرید ؟

کلا این حقوق جدای از خونه و اینا با اجاره خونه به نظرت چه حد زندگی ای برا آدم میشه بسازه 

تهران نه نمیتونهمگر اینکه ارثی چیزی بهش برسه وگرنه ۳۰ تومن خرج کرایه و خرج زندگیتون به زور بشه البته ...

تو کرج چی؟

بعد بدون خونه یه زندگی خیلی باقناعت میشه؟

کلا تو تهران به نظرت خط فقر چنده برا دوطرف؟

مثلاً زندگی ای که در حد معمول گوشت و خوراکی و اینا بگیری ، لباس معمولی و... چقدر درآمد میخواد 

تو خود کرج چی؟نمیشه خونه خرید؟ تو جای متوسطشبعد بعد چند سال میشه خونه خرید ؟کلا این حقوق جدای از خون ...

ببین اللن که دارن افا.غنه رو بیرون میکنن شاید بازار خونه راکد باشه و قیمت ها پایین بیاد...جای متوسط خود کرج فکر نکنم..اما مثلا سمت ماهدشت خونه ی یکی دو میلیاردی پیدا میشه....اونم باز بستگی به متراژ و محله هاش داره....ولی باید خیلی حواس جمع باشی...چون کلاه.بردار و دلال زیاد داره

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉