2777
2789
عنوان

به دوستم مشاور غلط دادم⁉️⁉️

211 بازدید | 9 پست

با یه پسری دوست بود ولی به درد هم نمیخورن ،اختلاف سنی شون زیاده و چیزای دیگه ،کات کرد دوستم

ولی پسره هنوز بعد چندماه از فاز شکست عشقی نیومده بیرون ،دوستمم عذاب وجدان گرفته چون هی یا خبر میارن یا خودش میگه یا استوری و چیزای منظور دار میذاره ،تقریبا همه فهمیدن

الان آنبلاکش کرده ، دوستم میگه پیام بدم بهش شاید خیلی براش سخته حداقل حرف معمولی بزنم باهاش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️من حتی گفتم آنبلاکشم نکن🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت چیزی نگو اصن شاید قسمت هم بودن

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

مطمئنم اینده ای ندارن

شاید داشتن تو هیچی نگو وقتی خودشون همدیگرو دوس دارن

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

تو این دوره زمونه عشق واقعی کم پیدا میشه اگه تفاوت سنیشون خیلی خیلی زیاد نیست به نظرم نباید جدا باشن از هم

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷