2777
2789
عنوان

💜BTS💜 کره جنوبی 🇰🇷✨

168 بازدید | 20 پست

شمایی که میگین بی تی اس شبیه دختران جای خواهرمونن
ما فهمیدیم تا یکی مثل تهیونگ یا جونگ‌کوک یه ذره خوشگل‌تر از پسرا یا شوهرتون (!) باشه، سریع می‌شه "زن"، "نابود"، "عملی"، "غیرمرد" و هزار تیکهٔ دیگه 
ولی خب بذارین روشن‌تون کنیم:
 اونا مردن!
با ظاهری لطیف، اخلاقی بهتر از کل طایفهٔ شما، کاریزما، استایل، و هنری که صدتا از این به‌اصطلاح "مردای واقعی‌تون" ندارن! 
 تهیونگ کسیه که یه جمله‌ش می‌تونه آروم کنه، یه آهنگ‌ش اشک بیاره.
جونگ‌کوک کسیه که با یه نگاهش، هزار قلب می‌لرزه... نه با فحش دادن و عربده کشیدن! 
 پس لطفاً اگه چیزی رو نمی‌فهمین، به جای قضاوت، برین اول یه آینه نگاه کنین... بعد یه آیدل کره‌ای!
شاید فرقو فهمیدین، شاید هم نه. چون بعضیا فقط یاد گرفتن بکوبن، نه بفهمن 
و در آخر...
تهیونگ، جونگ‌کوک، جیمین، جین، نامجون، سوگا و هوپی... هرکدوم‌شون از ۱۰۰ تا "غیرتی"‌ای که فقط بلده غر بزنه، "مردترن" 💜
و اونا برای ما دنیا هستن... نه جای خواهرمون

پس زر نزن هیتر بدبخت حسود نژاد پرست 🇰🇷🎀✨

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ههه

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه😵‍💫😑

🇰🇷💜🤗

فقط یکم ممکنه رو پشت هم دیگه نظر داشته باشن همین🤗🤣

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

کی با تو کار دارههه

خانوم مترجم و تاجر بین‌المللی هستم👩🏽‍💼🌍✨                        عاشق حیوانات🐾🐎 وجترین هستم CEO انواع سالادهای مختلف دنیا | Fluent in 6 languages Fluent in vibes:)            

یکیو میشناسم اونم عاشق بی تی اس هست صحیح میگی و البته غیرت به سرکوب کردن زن نیست به اینه که پشتش باشی کسی که شخصیت داشته باشه همسر و... خودشو با  فقط قسمتی از زندگی کسی مقایسه نمیکنه

icy_floer

کی با تو کار دارههه

جواب هیترارو دارم که فقد بلدن زر بزنن زنن فلانن🤭

بحث خوش قیافه بودن نیست

الان جانی دپ هم خوش قیافه ست 

کسی نمیگه شبیه دختراست

یه چیزایی خانمانه ست

اینا آرایش میکنن

ادای روشنفکری رو در نیاریم

لوازم آرایش و لاک تا ابددددد مخصوص خانم هاست

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

@ستایش_‍ 

بیا گرامی بیا تاپیکو بخون چه چیزیه💜🇰🇷✨

بحث خوش قیافه بودن نیستالان جانی دپ هم خوش قیافه ست کسی نمیگه شبیه دختراستیه چیزایی خانمانه ستاینا آ ...

داداش برو فرق ارایش و میکاپو ببین بعد بیا بگو ارایش اینکارو کنن هم به من تو ربطی نداره زندگی خصوصی ادم ماله خودشه نه بقیه همین که غیرت دارن شرف دارن و.... مرد ترینن

داداش برو فرق ارایش و میکاپو ببین بعد بیا بگو ارایش اینکارو کنن هم به من تو ربطی نداره زندگی خصوصی ا ...

شما بی تی اس فن ها بشدت متعصب هستید و به راحتی توهین میکنید

اینهمه آدم میگن شبیه دخترا میکنن خودشونو  شماها میگید نه

باشه نمیکنن!

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،