2777
2789
عنوان

کیا زودپز تک دسته یونیک دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 35 پست
هر چی زدم نبودم شما فقط دسته درب میچرخونی یا دسته دیگ هم میچرخونی؟

نههه دسته را نمیچرخونی که

در میزاری روی سر دیگ‌زودپز دسته را میگیری یه کوچولو میچرخونی تا دوتا دسته رو بروی هم جفت بشه 

تق صدا میده و بسته میشه

برو تو خود سایت کارخونه ببین

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه دسته را نمیچرخونی کهدر میزاری روی سر دیگ‌زودپز دسته را میگیری یه کوچولو میچرخونی تا دوتا دسته ر ...

ببخشید هر دفعه سوپاپ اطمینان بالاش و با واشرش تمییز میکنی؟ درشون میاری و بعد از تمییز کردن سرجاشون میذاری؟ سه تا سوپاپ در میاد یا فقط وسطیه؟

یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
ببخشید هر دفعه سوپاپ اطمینان بالاش و با واشرش تمییز میکنی؟ درشون میاری و بعد از تمییز کردن سرجاشون م ...

سوپاپ فقط وسطیه در میاد بقیه محکم ان.وسطیه هم اگه اولش محکم نکشی بیرون در نمیاد 😂

من در میارم میشورم مخصوصا واشرش را چربی زیرش جمع مبشه و زودپز بوی بد میگیره وقتی شستی گذاشتی اونجا

در بیار بشور خشک شد بزن جا دوباره و جمع کن

سوپاپش فقط اب میگیرم با فشار یه موقع چیزی توش گیر نکرده باشه

سوپاپ فقط وسطیه در میاد بقیه محکم ان.وسطیه هم اگه اولش محکم نکشی بیرون در نمیاد 😂من در میارم میشورم ...

غذا رو توی خود زودپز تفت میدی یا توی قابلمه جدا؟

یه حاجت کوچک از خدای بزرگ دارم میشه واسه پیدا کردن کار واسم صلوات بفرستید
غذا رو توی خود زودپز تفت میدی یا توی قابلمه جدا؟

من توی زودپز

خراب نمیشه جنسش استیله غذا خیلی خوب میشه توش