2777
2789
عنوان

شیاف اطفال برای بزرگسالان خوبه یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12250 بازدید | 26 پست

اگر دوش با اب ولرم بگيره يا وان داشته باشيد بره تو وان اب ولرم خيلي خوبه

اب خيلي بهش بده و مايعات

من خوندم يه پياز قاچ كني بزاري كف پاش روش جوراب بپوشه معجزه ميكنه اما امتحان نكردم

ختمی ندارم ولی پاشویه اش میکنم دلم واسش میسوزه امروز خیلی خسته شده بود حالا هم تب کرده😣😣

خب چای هل و زنجبیل براش دم کن. پودری هم بودن اشکال نداره

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ١٢ كيلوعه دوتا شياف صدو بيست استا بسشه ديگه شما خودت واسه وزن شوهرت حساب كن اصلا اون تعداد ...

آره دارم

پنج شش بسته دارم

دخترم تشنجیه مجبورم همیشه داشته باشم که تا یذره تب کرد واسش استفاده کنم😔

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
بچه من ١٢ كيلوعه دوتا شياف صدو بيست استا بسشه ديگه شما خودت واسه وزن شوهرت حساب كن اصلا اون تعداد ...

خب اون همه شیاف با هم آخه درست نیستش .البته بنظر من

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اگر دوش با اب ولرم بگيره يا وان داشته باشيد بره تو وان اب ولرم خيلي خوبه اب خيلي بهش بده و مايعات ...

باشه گلم ممنونم

گلی جون صدام کنید😚(دیگه درانتظار اتاناز نیستم😅😅دوتا گل دختر ناز خدا بهم داده😍ایشالاروزی همه منتظرا🤗
خب چای هل و زنجبیل براش دم کن. پودری هم بودن اشکال نداره

چجوری درست کنم واسش هل دارم زنجبیل هم دارم

چجوری درست کنم واسش هل دارم زنجبیل هم دارم

تو یه قوری کوچیک ۴ _۵ تا هل و نوک قاشق زنجبیل بریز و دم کن. اگه علایم سرماخوردگی داره بابونه و پنیرک هم مفیده

خب اون همه شیاف با هم آخه درست نیستش .البته بنظر من

منم واسه همين گفتم چون دوز كم كه اثر نداره

يه مردم حداقل هفتاد كيلو هس ديگه خيلي بايد بزاره منطقي در نمياد

يبار پسرم تب كرد شياف براش ميزاشتم كه زودتر اثر كنه ميديدم فايده نداره فرداش بردم دكتر گفت يكي كمش بوده واسه همين اثر نميكرده

یکم با پاشویه تبش اومد پایین

خوابش برد بیدار که شد دوتا واسش میزنم(البته اگه اجازه بده من واسش بزنم🙄)

چای هل و زنجبیل هم واسش درست میکنم صبح زود میبرمش دکتر

تو یه قوری کوچیک ۴ _۵ تا هل و نوک قاشق زنجبیل بریز و دم کن. اگه علایم سرماخوردگی داره بابونه و پنیرک ...

باشه گلم ممنونم😗