ختمی ندارم ولی پاشویه اش میکنم دلم واسش میسوزه امروز خیلی خسته شده بود حالا هم تب کرده😣😣
خب چای هل و زنجبیل براش دم کن. پودری هم بودن اشکال نداره
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه من ١٢ كيلوعه دوتا شياف صدو بيست استا بسشه ديگه شما خودت واسه وزن شوهرت حساب كن اصلا اون تعداد ...
خب اون همه شیاف با هم آخه درست نیستش .البته بنظر من
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
تو یه قوری کوچیک ۴ _۵ تا هل و نوک قاشق زنجبیل بریز و دم کن. اگه علایم سرماخوردگی داره بابونه و پنیرک هم مفیده