2777
2789

ما یکساله عقدیم و خونمون نیمه کاره س

حالا من مقداری طلا از زمان مجردیم دارم که اگه بفروشم میتونیم باهاش خونرو‌تکمیل کنیم و اگه خونه تکمیل بشه شوهرم میتونه‌عروسی بگیره برام

شوهرم طفلی شبانه روز کار میکنه اما اینقدر مصالح و اینا گرونه انگار هیچی

بنظرتون اینکارو کنم؟مامانم یکم رو طلاها حساسه بنظرتون چطور باهاش درمیون بذارم؟ 

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودش کارای اصلیشو انجام داده و اونقدر نیست که بگم به نامم بزن 

جغرافیای کوچک من بازوان توست🤵👰انشالله قراره که۱۴۰۳/۳/۳بهم برسیم😍میشه برا برا حاجت هردوتامون یه صلوات بفرستین؟!💖از اون بچه خرخونای کلاسم که ته کلاس داد میزدن خانوممم امروز امتحان داریم😂🤍عاشق آشپزی و شیرینی پزیم اگه سوالی در این باره داشتی در خدمتم دوست قشنگم🌱چن ساله که زبان میخونم در این باره هم درخدمتم😂🌺کاربر قدیمی سایتم ولی بی دلیل نی نی سایت منو تعلیق کرد🥺اسم قبلیمم چای آلبالویی بود🍰☕راستی عاشق شعرای علیرضا بدیع هستم برا همین سرخط امضام یه بیت از شعرای ایشونه🤭عاشق این شعرشم🥺🤍🌱آورده است چشم سیاهت یقین به منهم آفرین به چشم تـو هم آفرین به من من ناگزیر سوختنم  چون که زل زده ستخورشید تیــــز چشم تـو با ذره بین به منای قبله گـــاه نـــــاز !  نمـــــازت دراز باد !سجاده ات شدم که بسایی جبین به منبـــــر سینه ام گذار سرت را کــــه حس کنم نازل شده ست سوره ای از کفر و دین به منیاران راستین مرا می دهد نشـــاناین مارهای سرزده از آستین به منتا دست من به حلقه ی زلفت مزین استانگار داده است سلیمان نگیـــن بــــه منمحدوده ی قلمرو من چیـــــن  زلف توست از عرش تا به فرش رسیده ست این به من جغـــرافیــــای کوچک من بازوان تــــوست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین به من ...علیرضا بدیع
اخه خودش کارای اصلیشو انجام داده و اونقدر نیست که بگم به نامم بزن

پس هیچی نمیشه برا خودت نگه دار طلاتو برای روز مبادات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا به روت نیار طلا داری همچین غلطی کردم و حالا پول جراحی مو نداد با پول خونه پدرم طلا داشتم دادم ...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم