2777
2789

بنظرتون تو این سایت تعریف کنم؟ چون عبرت آموز هستش حتی اگر یک نفر هم بخودش بیاد بنظرم خوبه . نمیدونم بگید تعریف کنم هر وقتی یا ن 

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

فرزانه جان لطف داری .اینطور ک میگی نیستما🥰😁 عزیزم چله عاشورا ب روش حق‌شناس سرچ کن بخون .قطعی جواب میگیری خیلی سخته چلش.اما نشدنی نیس.برات صلوات فرستادم خوشبخت شی

چون عبرت اموز. خیلی دوستدارم گوش کنم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

اگر ک تعریف میکنی بگو منتظر بمونم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

عزیزم یک طومار نوشتم نمیدونم چیشد اصن😐 انگار خدا نخواست

اشکال نداره سخت نگیر بخودت

اشکال نداره سخت نگیر بخودت

الان باز می‌نویسم .یکیش رو بگم اینکه من یبار داشتم چله می‌گرفتم سی روز شد یهو گناه کردم خیلی ناراحت بودم گفتم حیف شد چله ام باطل شد دیگه ادامه نمیدم از فردا....بعد نماز صبح بیدار شدم دعای عهدم رو هم خوندم خوابیدم خواب دیدم یک نامه بدستم رسید ازون قدیمیا هستا روی پوست حیوانات مینویسند و لول میکردن..بازش کردم توش نوشته بود نیکی ها سیئات رو از بین می بره از طرف حر... خیلی جالب بود برام .حر ک می‌دونی جز یاران امام حسین ع و با توبه برگشت و کار خوب کرد گناهانش بخشیده شد..و همچنین این جمله قرآن هم هست 

الان باز می‌نویسم .یکیش رو بگم اینکه من یبار داشتم چله می‌گرفتم سی روز شد یهو گناه کردم خیلی ناراحت ...

وای چقدر قشنگ

ممنون ک وقت گذاشتی  نوشتی  باعث شد سعی کنم خوبی کنم

منم همش ب یه سری گناهام فکر میکنم و عذاب وجدان دارم

پس سهم تو بود این خواب😁

اره امیدوار ترشدم

ولی سیئات هم نیکی هارو ازبین میبره