2777
2789
عنوان

بچه ها من یکسری رویاهای صادقه دیده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست
اره مث نمره منفی

حالا یه خانم گفت  خواب تعریف نکن و نگو

ولی بنظرم خوبه  مثل یه هشدار میمونه

اشکال نداره تعریف کنی  

به نیت ثوابش خواستی ی تاپیک بزن  ب بقیه هم بگو

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا یه خانم گفت خواب تعریف نکن و نگوولی بنظرم خوبه مثل یه هشدار میمونهاشکال نداره تعریف کنی به ن ...

اره خودمم خیلی استفاده می کنم از خواب معنوی دیگران . مثال امروز خوندم نی نی سایت یکی پدرش فوت کرده بود اومد ب خوابش می‌گفت چرا رجب و شعبان رو روزه نمی‌گیری بمن اجازه دادن بیام اینو بهت بگم ...خب منم تو فکرشم اگ قسمت بشه منم یکم روزه بگیرم اون ماهها.میدونی چیه موقع خواب روح ب عالم برزخ می‌ره و می‌تونه ارتباط بگیره با ارواح اگ اجازه داشته باشه البته..و اینکه هر خوابی هم خواب نیس ی حدیثی خونده بودم از حضرت محمد ص فک کنم .. می‌گفت انواع خواب داریم ک بعضاً باطل هستن مثال درگیری ذهنی یا با شکم پر خوابیدن یا مثلا پتو از روت میفته سردت میشه خواب برف میبینی اما یکسری رویای صادقه یا همون خواب های بشارت دهنده یا هشدار دهنده یا خواب هایی ک از آینده خبر میده داریم در صورتی ک روح یکم از وابستگی عالم ماده دربیاد می‌تونه آزادتر بشه ببینه واستفاده کنه..مثلا من چندین سال پیش خواب مادربزرگ سیدم رو دیدم ک بهم گفت خواهرت تا عید عروسی می‌کنه منم بیدار شدم این خواب رو توی جمع مطرح کردم بعضیا باور کردن بعضیا نه و میگفتن تا عید فقط دو هفته مونده چطور و از کجا خواستگار میاد آخه..جالبه بدونی دقیقا همون‌طور شد و خواستگار اومد و خواهرم ازدواج کرد ب لطف خدا ..لازم نیست آدم خاصی باشی خیلی‌ها هستن رویای صادقه دیدن و همون‌طور اتفاق افتاد فقط کافیه همش تلاش کنی ک برای خدا باشی و ایمان داشته باشی و گناهان رو جبران کنی..

ظهور خیلی نزدیکه🤌✌️📜⚔️🔊🫢😎

اره خودمم خیلی استفاده می کنم از خواب معنوی دیگران . مثال امروز خوندم نی نی سایت یکی پدرش فوت کرده ب ...

خدا بیامرزشون

اره روزه ت اون دوماه ثوابش  رو خونده بودم

اگر میتونی بگیر  التماس دعا

متاسفانه من ماه رمضون خیلی توانایی ندارم روزه بگیرم

نمدونم قبول میشه روزه مستجبیم یا نه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

حضرت فرمود که در فضیلت روزه شعبان چنین و چنان است.

حتّى آنکه مردى مرتکب خون حرام مىشود پس در ماه شعبان روزه مىگیرد.

به او نفع بخشیده و او آمرزیده مىشو

خدا بیامرزشوناره روزه ت اون دوماه ثوابش رو خونده بودماگر میتونی بگیر التماس دعامتاسفانه من ماه رمض ...

مرسی عزیزم همچنین رفتگان شمارو بیامرزه..نمیدونم والا باید از مرجع تقلید بپرسی .ان شالله ک قبوله منم دعا کن 

حضرت فرمود که در فضیلت روزه شعبان چنین و چنان است. حتّى آنکه مردى مرتکب خون حرام مىشود پس در ماه شعب ...

اره خیلی فضیلت داره من می‌دونم چقدر با ارزشه اما همه رو هدر دادم

مرسی عزیزم همچنین رفتگان شمارو بیامرزه..نمیدونم والا باید از مرجع تقلید بپرسی .ان شالله ک قبوله منم ...

چشم عزیزم

ت. پستت.  چند تا حدیث از.  روزه شعبان و رمضان میزارم

عمل دیگر روزه ماه شعبان آنچه در قبل گذشت، از امام صادق(ع) درباره فضیلت روزه ماه رجب سؤال کردند حضرت فرمود: چرا از روزه ماه شعبان غافلید؟ پرسیدند کسى که یکروز از شعبان را روزه بدارد چه قدر ثواب دارد؟ فرمود: به خدا قسم بهشت ثواب اوست.

() دوباره پرسیدند بهترین اعمال در این ماه چیست؟ فرمود تصدّق و استغفار.

هر که در این ماه صدقه دهد خداوند او را تربیت کند.

همچنان که یکى از شما بچه شترش را تربیت مىکند تا آنکه در روز قیامت به صاحبش برسد.

() روزه ماه شعبان به خصوص در پنجشنبه ماه ثوابى بسیار دارد، روایت شده که در هر پنجشنبه ماه شعبان آسمانها را زینت مىکنند، پس ملائکه عرض مىکنند: خداوندا روزه داران این روز را بیامرز و دعاى آنها مستجاب مىشود.

() همچنین پیامبر(ص) فرموده :هر که روز دوشنبه و پنجشنه شعبان را روزه دارد حقتعالى 20 حاجت دنیوى و 20 حاجت اخروى او را برآورده مىسازد.

() در این ماه صلوات بر محمّد و آل محمد(ص) بسیار سفارش شده.

همچنین نمازهاى بسیار سفارش شده که براى طریقه انجام آن به مفاتیح الجنان مراجعه فرمائید.

از حضرت امام موسی کاظم(ع) نقل شده است که: «هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد آتش جهنم به اندازه یک سال راه، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه بگیرد بهشت بر او واجب گردد».

حضرت موسی بن جعفر(ع) همچنین فرمودند: «رجب نام نهری است در بهشت، از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر، هر کس یک روز از رجب را روزه دارد البته از آن نهر بیاشامد

در روایات آمده که هر که روز اول رجب را روزه بدارد، آتش دوزخ به فاصله ی یک سال راه، از او دور می شود. و آمده که حضرت نوح (علیه السلام) در این روز سوار کشتی شد و به همراهانش امر فرمود آن روز را روزه بدارند.

روزه گرفتن در روز سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه رجب که «ایام البیض» نام دارد ثواب فراوانی دارد؛ به ویژه روز چهاردهم که درباره آن پیامبر اعظم (صلی الله و علیه وآله) می فرماید: هر کس که روز چهاردهم ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند پاداشی به او عنایت می کند که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه بر قلبی خطور کرده است

امام صادق علیه السلام وقتی دانست که یکی از شیعیان، هیچ روزی از ماه رجب را روزه نگرفته، به او فرمود: آن قدر ثواب از تو فوت شده که مقدار آن را جز خدا کسی نمی داند! روزه دارِ این ماه  حتی یک روز  از سکرات و سختی های مرگ و بعد از مرگ و از عذاب قبر ایمن می گردد، به آسانی از صراط می گذرد و آن که سه روز از این ماه را روزه بدارد، از ترس بزرگ روز قیامت و از شدّت ها و هول های آن روز ایمن گردد.

همچنین در آسمان هفتم فرشته ای است که آن را «داعی» نامند. هنگامی که ماه رجب از راه می رسد، این فرشته در همه شبهای این ماه، می گوید: «خوشا به حال تسبیح کنندگان خدا! خوشا به حال فرمانبرداران خدا! خداوند متعال می فرماید: همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند، فرمانبردار کسی هستم که فرمانبردارم باشد و بخشنده خواهانِ بخشایش هستم. ماه، ماهِ من و بنده، بنده من و رحمت، رحمت من است. هر کس در این ماه مرا بخواند او را پاسخ می گویم و هر کس از من بخواهد به او می دهم. هر کس از من هدایت بخواهد او را هدایت کنم. این ماه را رشته ای بین خود و بندگانم قرار دادم که هر کس آن را بگیرد، به من می رسد.»

حضرت رسول(ص) ماه شریف شعبان را روزه می داشت و به ماه رمضان وصل می کرد و می فرمود شعبان ماه من است، هر که یک روز از ماه مرا روزه بدارد، بهشت بر او واجب شود. و امام زین العابدین علیه السلام در این ماه، در جمع اصحاب خود می فرمود: برای محبّت پیغمبر خود و تقرّب به سوی پروردگار، این ماه را روزه بدارید تا در روز قیامت، کرامت خدا شامل حالتان گردد و بهشت از آن شما گرد

در این ماه چشم جهان و جهانیان به دیدار سه مولود از خاندان نبوت و امامت روشن گردید: روز سوم و لایت با سعادت امام حسین علیه السلام، روز چهارم، ولادت حضرت اباالفضل العباس و روز پنجم ولادت امام سجاد علیه السلام و روز نیمه شعبان، روز تولد امام دوازدهم امامنا المهدی حضرت حجة بن الحسن علیه السلام است. این ماه، ماه شادی اهلبیت است و ماه جشن شیعیان. هم به مناسبت اعیاد بزرگی که به روزهای ماه شعبان زیبایی و نور بخشیده و هم به آن دلیل که مژده ماه خدا، ماه مبارک رمضان را با خود دارد.

ماه شعبان را ماه استغفار نامیده اند و از ذکرهای هر روز این ماه استغفار است

. شاید بدان دلیل که دل از زنگارها پاک گردد و جلا یابد تا شایسته دریافت نورِ قرآن در ماه مبارک رمضان گردد؛ چنان که پنج شنبه های این ماه، در آسمانها چراغانی است و فرشتگان برای روزه داران این روزها، تقاضای عفو و مغفرت دارند و از خداوند می خواهند تا دعای روزه داران را به اجابت برساند.