2777
2789

عقایدش خیلی کهنه و زن ستیزانس، مثلا موهام یکمی از پشت بزنه بیرون زندگیمو سیاه میکنه، معتقده نباید دختر تنهایی بره نوار بهداشتی بخره 

چند روز پیش میگفت وقتی که شوهر زنشو کتک میزنه زن مقصره ببین زنه چقدر بی حیا بوده که شوهر مجبور شده کتکش بزنه، بابامم گفت وا این چه حرفیه( از شانسش افتاده دست بابای آروم من ای کاش همونجا کتکش میزد که دیگه حرف مفت نزنه) 

یکی از دخترای فامیل دو سه تا از اون شروط ضمن عقدو میخواست، میگفت زنو چه به این چیزا اون دختره مثل گرگ میمونه( دیگه نمیدونه من اگه ازدواج کنم مهریه رو کم میکنم عوضش شروط حق طلاق و ... حتما میزارم) 

واقعا دلم سوخت برای خودم که قراره زیر دست این عقب افتاده ازدواج کنم

ψ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودشم نیس عقاید قدیمی حاصل بد تربیت کردنه مادرش بوده قطعن این حرفا ریشه داره طفلی خودش با این ظلمت بزرگ شده فک میکنه زندگی همینقد زشت و سختگیرانس من ک اصلا کنار نمیام با این حرفا  

🙄وای وای 

پس زن بابا داشتن صد شرف داره ب مادر داشتن 

البته مادرم اینطور نبود خیلی خوب بود خدابیامرزتش

الانم زن بابامم خیییلی زن خوبیه وقتی قهر میکنیم میریم خونه پدرمون مث دوست و مادر پشتمون وایمیایسته از حقمون دفاع میکنه 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

اون چی میگه

ولم کن بابا توروقران

دهن منو گااایی...ه 

نمیزاره لباسی ک میخامو بپوشم والا هیچیم نیس شلوار فول بگه با کت جین همین....

بابام میگه آبرووووم میره تو محل دیشب برگشته میگه رفتی خونه شوهرت هر غلطی خواستی بکن برگشتم گفتم اونم میگه خونه بابات هر گوهی خواستی خوردی

مامانم آبروی آدمو میبره جلو همه با عقب مونده بازیاش

جلو دوستام یه ذره شخصیت ندارم وقتی این عقده ایا خوانواده منن

ایشالا بمیرن به حق همین محرم