2777
2789

🥲🥲🥲

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خواب ظن بود؟؟

هرچیزی که گمان باشه و جزو احتمالات باشه ظن محسوب میشه

توی عالم واقعی که امکانش محقق نشده پس ... 🫠

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

هرچیزی که گمان باشه و جزو احتمالات باشه ظن محسوب میشهتوی عالم واقعی که امکانش محقق نشده پس ... 🫠

یعنی خواب ظن ببینیم برعکس میشه؟ یعنی چی؟

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

حالا برعکس نمیشه؛ این یعنی اتفاق نمیوفته

اهان

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

حالا برعکس نمیشه؛ این یعنی اتفاق نمیوفته

یعنی هیچوقت اتفاق نمی افته؟

جوجو جان یه چیزی گفتن دیگه ولم کن 😁من چه میدونم 😂

اخه کنجکاو شدم😂😂