2777
2789
عنوان

پیش خیاط تو خونه رفتین یا دیدین

63 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها

من خیاطی بلدم و تو فکرم ازش کسب درامد کنم

یکی از گزینه های تو ذهنم خیاطی کردن برای دیگران تو خونه است

ولی تا حالا هرچی خیاط تو خونه دیدم ، اشناهامون بودن که فامیلای خودم میرفتن پیششون . یعنی غریبه نبودن مشتریا

ولی من تو شهر دورم و مش تریام باید غریبه باشن

شما دیدین خیاطایی که تو خونه میدوزن ؟

چجوریه ؟ مشتری میاد تو خونه ؟

یا خیاط میره خونه مشتری ؟

یا چی ؟ 

اصلا میشه غریبه راه داد؟

خونه ام بزرگه و جاشو دارم

ولی مستاجر هستم و با صاحبخونه تو یه ساختمون دو طبقه ام

یه واحد ما . یه واحد صاحبخونه

یعنی بخواد مشتری بیاد و بره صاحبخونه ام میفهمه بالاخره

ممنون میشم اگر خیاط تو خونه دیدین و رفتین بگید بهم چجوری و با چه شرایطی کار میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم خیاط بود ولی الان تو خونه خیاطی میکنن و مشتری غریبه دارن و هروقت مشتری میاد مارا بزور میفرس ...

غریبه میخواد بیاد تو خونه خطر نداره ؟ نمیترسین؟

من اشنا و فامیل ندارم اینجا . شهر دورم

مشتریام همه غریب خواهند بود

میترسم برام خطر افرین باشه

واقعا اینطوره؟

غریبه میخواد بیاد تو خونه خطر نداره ؟ نمیترسین؟من اشنا و فامیل ندارم اینجا . شهر دورممشتریام همه غری ...

شما اگر بتونید برای یک تولیدی یا شخص کار کنید بهتره براتون چون بحرحال نمیشه اعتماد کرد

غریبه میخواد بیاد تو خونه خطر نداره ؟ نمیترسین؟من اشنا و فامیل ندارم اینجا . شهر دورممشتریام همه غری ...

اخه اکثر مواقع برادرم یا پدرم خونس و دیگه مشتری ثابت دارن واینم بگم بخاطر اینکه موذب نشن مشتریا ما همیشه تو اتاقیم

اخه اکثر مواقع برادرم یا پدرم خونس و دیگه مشتری ثابت دارن واینم بگم بخاطر اینکه موذب نشن مشتریا ما ه ...

پس من شرایطش رو ندارم

کلا تنهام تو خونه

با ی بچه کوچیک

بنظرت اونقدری درامد داره که بخوام مغازه کرایه کنم ؟

اگر یکسال کار کنم و مشتری پیدا کنم

بنظرت ماهی رو حدود چقدر درامد میتونم حساب کنم ؟

میخوام بدونم از پس کرایه بر میام یا نه

پس من شرایطش رو ندارمکلا تنهام تو خونهبا ی بچه کوچیکبنظرت اونقدری درامد داره که بخوام مغازه کرایه کن ...

بستگی به شهری که شما هستین داره مادر من تو شهرما نتونست از پس کرایه بر بیاد چون دستمزد ها بالا نبود و پارچه هم گرون بود و قشر زیادی از مردم بخاطر قیمت بالا پارچه و اصاف شدن دستمزد به اون  ترجیح میدن تو بازار اماده بخرن

واین هم بگم هزینه های گرفتن پروانه کسب هم سرسام اور هست

بستگی به شهری که شما هستین داره مادر من تو شهرما نتونست از پس کرایه بر بیاد چون دستمزد ها بالا نبود ...

منم شهرستانم و شهر کوچیک

اگر بخوام مزون بزنم تو خیابونای بالای شهرمون میزنم حتما

چون لباسای مزونی گرونتر درمیاد و خیلیا الان میخوان ارزون دربیاد و میرن از مغازه ها میخرن

خطی دوزی هم نمیخوام . درامد نداره . فقط دور از جون بیگاریه