2777
2789
عنوان

بداز بچه رابطه عاطفی متو شوهرم تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 35 پست
احتمالاایشونم الان میگه همسرم دگه مثل قبل دوستم نداره سرم دادمیزنه یه ازمایش بده شاید کمبودویتامین ...

ویتامین میزنم اما بچم ب شدت اذیت میکنه هرکی جای من بود خسته تر از این حرفا بود کلآ بغلمه تا میذارمش گریه و نق میزنه 

ویتامین میزنم اما بچم ب شدت اذیت میکنه هرکی جای من بود خسته تر از این حرفا بود کلآ بغلمه تا میذارمش ...

چندماهشه؟بغلیش کردی گلم  بنظربچت ناارومه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چجوری ب خودم برسم پس کارای خونه چی

به بچه برس. به خودتم برس.

اشپزیتم بکن.. همه ی ما این دوران شما رو گذروندیم.

حالا هر روز گردگیری و جارو نکن.

هفته ای یه بار جارو بزن.. هفته ای دوبار گردگیری. هفته ای دوبارم دستشویی بشور.

فقط روتینت میشه پختن و شستن ظرفا. یه دست الکی کشیدن به گاز .. لباسم که ماشین میشوره.. در کنار اینا وقتی بچت خوابه یا سرگرمه کارای دیگتو بکن. 

یه دوش دو دقیقه ای بگیر هر روز موهاتو نشور. فقط بدنتو هم خستگیت بره هم بو ندی.. لباساتو عوض کن. قبلنا میز میچیدی؟

بازم بچین. حداقل هفته ای دو روزشو بچین.

بچه ام زودتر بخوابون که زمان دونفره داشته باشی..

غروب بچتو حموم کن که خسته باشه و بخوابه..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ویتامین میزنم اما بچم ب شدت اذیت میکنه هرکی جای من بود خسته تر از این حرفا بود کلآ بغلمه تا میذارمش ...

خودت باعثش شدی. برات جالب بوده. هی بغلش کردی باهاش بازی کردی اونم عادت کرده..

یه دکتر مغز و اعصاب با ما فامیله.میگه تنها راه حلی که بجه بغلی نباشه اینه که اگه نق زد و گریه کرد خیلی اهمیت ندی. از دور باهاش کمی حرف بزنی ولی زیادی محلش بدی میشه صلاحش که هی گریه کنه و بغلش کنی.

براش تی وی روشن کن. شاید دوست داشته باشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چجوری وقتی ک بچم خوابه شوهرم نیست یا اونم خابه بیدارم نمیشه تا حالا تو این ۵ ماه شاید ی بار بدون است ...

یه جوری مدیریت کن زندگیتو که شوهرت ازت دور نشه 

اگه بتونی ماهی دو بار حتی بچه رو بسپاری به مادری یا خواهری 

و بدون استرس  رابطه داشته باشید 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼