2777
2789
عنوان

بداز بچه رابطه عاطفی متو شوهرم تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 35 پست
چجوری وقتی ک بچم خوابه شوهرم نیست یا اونم خابه بیدارم نمیشه تا حالا تو این ۵ ماه شاید ی بار بدون است ...

شبا بچتو زودتر بخوابون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه منم سرش داد میزنم حوصله ندارم

ببین شما خسته ای ولی ایشون فک میکته بچه اومده محبت شما رو گرفته واسه خودش فقط.

میدونی یه جور حس حسادت به بچه ی خودش داره.

متوجه میشی؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خودش گفت دیگه خستم و خوابم کمه و ...

گفتن همسرم وقت نمیزاره خسته وبی خوابم اماازرفتارخودش نگفت  بنظرم ایشونم بایدمدیریت کنه اگرخسته هست بخودش برسه ازنظرتغذیه  وتامین ویتامینا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بد ک شوهرم میاد خونه بچم بیدار میشه ب شدت ب صدا حساسه مخصوصآ صدای شوهرم

نه شوهرت کع خونس بخوابونش.

اگرم شب زیاد بیدار میشه روزا نزار خیلی بخوابه باهاش بازی کن..

فکر کنم بخاطر همون نبود رابطس یا شاید دیگه به خودت نمیرسی

بچم رفلاکس کولیک حساسیتی ک اصلآ نمیدونم ب چی داره دندون میخاد دربیاره واقعآ دیگه اعصابی برام نذاشته ولی چندبارم ب خودم رسبدم شوهرم ی حالت تآسف بار نگام کرد درصورتی ک قبلآ کلی ازم تعریف میکرد

گفتن همسرم وقت نمیزاره خسته وبی خوابم اماازرفتارخودش نگفت بنظرم ایشونم بایدمدیریت کنه اگرخسته هست ب ...

منم گفتم باید مدیریت کنه.

چون خستس که نمیشه بی خیال شوهره بشع یا به خودش نرسع چون بچه کوچیک داره

نه منم سرش داد میزنم حوصله ندارم

احتمالاایشونم الان میگه همسرم دگه مثل قبل دوستم نداره سرم دادمیزنه  یه ازمایش بده شاید کمبودویتامین داری زیادخسته ای

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

منم گفتم باید مدیریت کنه.چون خستس که نمیشه بی خیال شوهره بشع یا به خودش نرسع چون بچه کوچیک داره

متاسفانه ایراد خودمون خانماهمینه  دگه بچه بدنیامیادخودمون وهمسروفراموش میکنیم

خب من چیکار کنم الان؟؟؟

نوشتم برات

بچه رو زورتر بخوابون. واسه اون کولیکشم دکتر دارو داده قطعا منطم بهش بده. لحن صداتو ملایم تر کن با شوهرت.

نزار فک کنه بچه اومده و همسرت کمرنگ شده برات..