2777
2789

سلام عزیزان، من نذر کردم برای ۴۰ نفر دعا بخونم، ۱۶ نفر باقی مونده، لطفا اسم کوچیکتون و حاجتتون رو بگید براتون دعا و ذکر بخونم، خانوم و آقا همگی لطفا بگید. شما هم اگر تونستید برای من دعا کنید حاجت دلم براورده شه

دعا کن یه خونه مناسب بتونیم اجاره کنیم.انشاالله حاجت روا بشی

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزانه ام ۳۱ سالمه واسه گشایش بختم و ازدواج مناسبم

ای خدا خودت همه رو حاجت روا کن

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اسمم زهرا🥲 سند خونمون بیاد، من آزاد باشم(خدا خودش میدونه چیه منظورم)، موفق باشم، سلامتی خانواده، پوول😂🙂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

اسمم حانیه هست نمیدونم چی بگم خدا خودش میدونه

عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل 

انشالا حاجت روا شی

اسمم محدثه ست

تروخدا برا حل مشکلم دعا کن

برات حمد میخونم ممنونم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

دعا کن یه خونه مناسب بتونیم اجاره کنیم.انشاالله حاجت روا بشی

عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل 

انشالا خونه مورد نظرتون رو پیدا کنید و با قیمت مناسب بشینید، انشالا بعدش خونه دار بشید