meriu مدیر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 عنوان برای شونزده نفر میخوام دعا بخونم با حاجتت بیا تو | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست سلام عزیزان، من نذر کردم برای ۴۰ نفر دعا بخونم، ۱۶ نفر باقی مونده، لطفا اسم کوچیکتون و حاجتتون رو بگید براتون دعا و ذکر بخونم، خانوم و آقا همگی لطفا بگید. شما هم اگر تونستید برای من دعا کنید حاجت دلم براورده شه 1404/04/07 | 11:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیه_12 عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 6162 سلام عزیزم التماس دعا اسمم سمیه هست لطفا برای ازدواجم دعا کن ممنونم منم برای حاجت دلتون آیت الکرسی خوندم الهی حاجت روا بشی خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 فرزانه ام ۳۱ سالمه واسه گشایش بختم و ازدواج مناسبمای خدا خودت همه رو حاجت روا کن عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی و با فردی مناسب که دلخواهت باشه ازدواج کنی و خوشبخت شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 ب نیت منم بگوخدا خودش میدونهنمیشه اسم بگم شناسایی میشم عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
aaaaaaaaaaaa عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 2641 عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا خونه مو ... مرسی عزیزم فداتشم دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 سمیرا واسه آرامش و محبت و بهتر شدن زندگیمون، عاقبت بخیری و سلامتی بچه هام و عزیزانم عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 علیموفقيت و عاقبت بخیری. حاجت روا بشین براتون یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شید
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 زینب :) عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11452 خدا فراموشم کرده .هدا ازم متنفره نه منو میبینه ونه صدام رو میشنوه .دعا کردن به من انگار آب در هاونگ کوبیدنه.
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 برای بچه دار شدنم دعا کن 🙏🙏 عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 اسمم زهرا🥲 سند خونمون بیاد، من آزاد باشم(خدا خودش میدونه چیه منظورم)، موفق باشم، سلامتی خانواده، پو ... عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 اسمم زهراقبولی کنکور عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 اسمم خدیجه سلامتی وعاقبت به خیری بچه هام وخانواده م عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 اسمم محدثه ستتروخدا برا حل مشکلم دعا کنبرات حمد میخونم ممنونم عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 سلام عزیزم التماس دعا اسمم سمیه هست لطفا برای ازدواجم دعا کن ممنونم منم برای حاجت دلتون آیت الکرسی خ ... عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی
meriu مدیر استارتر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 318 خدا فراموشم کرده .هدا ازم متنفره نه منو میبینه ونه صدام رو میشنوه .دعا کردن به من انگار آب در هاونگ ... اینطور نگو عزیزم، خدا بهت نگاه میکنه و صدای دلت رو میشنوه. ارزو میکنم دلت آروم بگیرهعزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا حاجت روا شی