2777
2789
عنوان

برای شونزده نفر میخوام دعا بخونم با حاجتت بیا تو

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست

سلام عزیزم التماس دعا اسمم سمیه هست لطفا برای ازدواجم دعا کن ممنونم 

منم برای حاجت دلتون آیت الکرسی خوندم الهی حاجت روا بشی

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
فرزانه ام ۳۱ سالمه واسه گشایش بختم و ازدواج مناسبمای خدا خودت همه رو حاجت روا کن

عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل 

انشالا حاجت روا شی و با فردی مناسب که دلخواهت باشه ازدواج کنی و خوشبخت شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نیت منم بگوخدا خودش میدونهنمیشه اسم بگم شناسایی میشم

عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل 

انشالا حاجت روا شی

عزیزم برات یه دور تسبیح بسم الله الرحمن الرحیم فرستادم + یک ضحی+ کوثر+ عصر+ نصر+ ۴ قل انشالا خونه مو ...

مرسی عزیزم فداتشم 

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

سمیرا واسه آرامش و محبت و بهتر شدن زندگیمون، عاقبت بخیری و سلامتی بچه هام و عزیزانم

انشالا حاجت روا شی

اسمم زهرا🥲 سند خونمون بیاد، من آزاد باشم(خدا خودش میدونه چیه منظورم)، موفق باشم، سلامتی خانواده، پو ...

انشالا حاجت روا شی

اسمم خدیجه سلامتی وعاقبت به خیری بچه هام وخانواده م

انشالا حاجت روا شی

اسمم محدثه ستتروخدا برا حل مشکلم دعا کنبرات حمد میخونم ممنونم

انشالا حاجت روا شی

سلام عزیزم التماس دعا اسمم سمیه هست لطفا برای ازدواجم دعا کن ممنونم منم برای حاجت دلتون آیت الکرسی خ ...

انشالا حاجت روا شی

خدا فراموشم کرده .هدا ازم متنفره نه منو میبینه ونه صدام رو میشنوه .دعا کردن به من انگار آب در هاونگ ...

اینطور نگو عزیزم، خدا بهت نگاه میکنه و صدای دلت رو میشنوه. ارزو میکنم دلت آروم بگیره

انشالا حاجت روا شی