2777
2789
عنوان

دعوا پسر پنج ساله سر هله هوله خوردن

310 بازدید | 31 پست

سلام.از صبح سر هله هوله و تلویزیون بحث داریم تا شب

همش در حال شرط و شروط گذاشتن هست

اگه فلان کار رو نکنید منم غذا نمیخورم یا نمیرم کلاس

شما در طول روز چقدر هله هوله به بچه ها میدین؟

پسر من انتظار داره هر سری بعد از استخر بستنی بخوره روزهای دیگه هم بالاخره یه بهانه ای پیدا میکنه برای این چیزا

غذا هم میگه بدون تلویزیون نمیخورم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خب غذا نخور 

چرا. باج میدین  

اینجوری کنید فردا نمیشه جمع کرد بچه رو

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

دخترم ۴ سالشه هروز شوهرم میخادبره سرکار بیدار میشه باید ببرش مغازه براش خرید کنه وگرنه نمیزاره بره 

امروز نذاشتم بره ۲ ساعت گریه کرد 

خیلی بدعادت شده

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

اگر کوتاه بیاید تا آخر عمر شرطی میشه

کوتاه نمی‌آیم ولی خیلی اذیت میکنه از همه روشی استفاده میکنه وسط خیابون میشینه زمین میگه نمیام

بهش باج نده تا درست بشه. خودتون این رفتارو بهش یاد دادید متاسفانه. 

مثلا میگه من ناهار نمیخورم اگر نگذاری شکلات بخورم الان بهش بگو میل خوته میخوای ناهار بخوری یا نه عزیزم اما الان وقت شکلات خوردن نیست. خودشو کشت گریه و زاری و جیغ و داد هک نباید از این حرفت کوتاه بیای باید روش بایستی. چند بار که برخورد یکسان ببینه تو این موقعیتها یاد میگیره دیگه

با همسرتم هماهنگ باش. هیچکدومتون نباید باج بدین 

روش بابای من:یا غذا و میوه یا هیچی اگه نمیخورین هم یعنی سیر هستینکسی رو در سوپری ببینم قلم پاش خورد ...

🤣🤣🤣🤣

بهش باج نده تا درست بشه. خودتون این رفتارو بهش یاد دادید متاسفانه. مثلا میگه من ناهار نمیخورم اگر نگ ...

این جور مواقع کوتاه نمیام ولی مثلا وسط خیابون میشینه رو زمین زورمون هم نمیرسه بلندش کنیم به زور

بگو خب غذا نخور چرا. باج میدین اینجوری کنید فردا نمیشه جمع کرد بچه رو

میگم که مثلا وسط خیابون میشینه رو زمین نمیاد

تو خونه هم یه دفعه ای میزنه تو چشممون من که حس میکنم چشمهام آسیب دیده