2777
2789
عنوان

دعوا پسر پنج ساله سر هله هوله خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 31 پست
از اول نباید اینجوری یادش میدادی نباید بدونه رو غذا خوردنش حساسی که بخواد سو استفاده کنه

آره دیگه حالا هم بهم‌میگه  دوست داری من غذا بخورم یا نه

هر چی میگم برام مهم نیست باور نمیکنه میگه نه دوست داری اگه میخوای غذا بخورم برای تلویزیون بزار

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
دختر منم همین طوره میگه غذا نمیخورم ،حمام نمی کنم ،منم میگم خب نکن به خودت ضرر می رسونی یادش دادم پن ...

تو خونه میشه کنترل کرد ولی بیرون سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه نمی‌آیم ولی خیلی اذیت میکنه از همه روشی استفاده میکنه وسط خیابون میشینه زمین میگه نمیام

دیگه باید هم مقاومت کنید هم حواسش پرت کنید 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
این جور مواقع کوتاه نمیام ولی مثلا وسط خیابون میشینه رو زمین زورمون هم نمیرسه بلندش کنیم به زور

وسط خیابونم بگذار بشینه هر چقدر میخواد. اتفاقی براش نمیفته

فقط بایست مراقبش باش بدون حرف

بعد از چند دقیقه حتی یک ربع صبر کردن اگر همچنان آروم نشده بود بگو خودت میای یا بیام باهم بریم

خودت باید آروم و محکم باشید

میگم که مثلا وسط خیابون میشینه رو زمین نمیادتو خونه هم یه دفعه ای میزنه تو چشممون من که حس میکنم چشم ...

پسر من سر لپ لپ انقد گریه میکرد تو خیاااابون  

اهمیت نمیدادم 

دیگ درست شد 

زدنم دستاشو بگیر نزار بزنه 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

وسط خیابونم بگذار بشینه هر چقدر میخواد. اتفاقی براش نمیفتهفقط بایست مراقبش باش بدون حرفبعد از چند دق ...

کوتاه نمیاد دیگه دیروز مجبور شدم دعواش کنم

بعدم تو خونه شروع میکنه همه چیز رو به هم ریختن مثلا دیوار رو خراب میکنه وسایل رو میندازه سطل زباله

اینا رو چیکار کنم

خواهر کوچک منم اینجوری بود... بابا تا یه هفته جلوش سفت وسخت گفتن هله هوله فقط جمعه... الان خیلی کمتر میخوره 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

کوتاه نمیاد دیگه دیروز مجبور شدم دعواش کنمبعدم تو خونه شروع میکنه همه چیز رو به هم ریختن مثلا دیوار ...

از خودت اقتدار نشون بده... بچه بعضی مواقع باید باهاش برخورد باشه... همیشه با ناز ونوازش ولوس کردن کار درست نمیشه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

باید از مشاور کمک بگیری ی خانمی هست تو اینستا 

محجبه اسمش یادم نیست متاسفانه اما خیلی تو اکسپلور کلیپاش زیاد راجب فرزند پروری 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
کوتاه نمیاد دیگه دیروز مجبور شدم دعواش کنمبعدم تو خونه شروع میکنه همه چیز رو به هم ریختن مثلا دیوار ...

دستاشو بگیر بگو میدونم عصبانی و ناراحتی اما ما هیچ چیزیو خراب نمیکنیم و دور نمیندازیم

میتونی مثلا این کاغذو پاره کنی یا توی این بالش اگر میخوای حسابی جیغ بزنیم

ببین پیش میاد آدم عصبانی و کلافه بشه خودتو سرزنش نکن بابتش. اما تجربه یازده ساله من تو کار با کودک ثابت کرده هر چقدر محکمتر و صبورتر باشی و الگوهای رفتاری یکسان در موقعیتهای مشابه داشته باشی موفقتر هستی بچت هم خوشحالتره

اولش اشکتو درمیاره دیوونت میکنه تا یاد بگیره اما وقتی یاد گرفت همتون خوشحالتر میشید

کلا ضرر داره بچه ها در مرز دیابت هستن اکثرا میوه بشور بزار جلوش موز و گیلاس هندوانه خوبه دیگه

کلا میوه نمیخوره از میوه خیلی بدش میاد حتی جلوش که میخوریم حالش بد میشه میگه برید اون ور تر 

منم خیلی از دیابت میترسم 

ببین پیش میاد آدم عصبانی و کلافه بشه خودتو سرزنش نکن بابتش. اما تجربه یازده ساله من تو کار با کودک ث ...

ایشالا درست بشه ممنون عزیزم

کلا بچه سختی هست ولی تا حالا اینقدر اذیت نشده بودم

مشکلات قبلیش جلوش شد وابسته بود مهد نمیرفت همش درست شد