2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینها ....با دوس پسرت رابطه داری ؟؟چرا ازدواج نمیکنی؟میشه بیکینیتو ببینم ؟

عرررر اخری دیگه خیلی بد بود حالا چرا می خواست ببینه

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
ای کاش نمی گفتی که اواره نشه

اتفاقاً ذره ای عذاب وجدان نداشتم من کاری کنم اشتباه باشه خودم عذاب وجدان میگیرم این سری فهمیدم کارم درست بود واقعاً همسایه فضول و مداخله گر زندگی رو برای همه ساکنین خراب می‌کنه 

چرا عزیزم ناراحت نباش ، برا من یه چیز عادیه ولی کنجکاوی و چرت و پرت گویی مردم برام خوشایند نیست

من یه دوست دارم مامان باباش رهاش کردن ۱۱سالشه برای همین نارا حت شدم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  
من یه دوست دارم مامان باباش رهاش کردن ۱۱سالشه برای همین نارا حت شدم

خودت چند سالته؟ 

کجا رهاش کردن یعنی؟ 

نه من پدرم معتاد بود مامانم خودش و ما رو از دستش نجات داد خدا رو همیشه بابت این موضوع شکر میکنم چون پیش همچین آدمی معلوم نبود چه اتفاقی برامون میفتاد ، مادربزرگم و خانواده مادریم مراقبمون بودن و ما پیش مادربزرگم زندگی میکردیم بعدها هم مامانم ازدواج کرد اما هیچوقت ما رو رها نکرد همیشه کنارمون بود و بهمون سرمیزد 

وات ده فاز🤣

چرا با یکی دوست نمیشی ازدواج کنی

چرا ریزه موندی

چرا میری دانشگاه

دانشگاه نرو

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕