2777
2789
عنوان

تحمل بی برقی ندارم تامیام

173 بازدید | 26 پست

یه غلطی بکنم برقو قطع میکنن پشتش اب قطع میشه اینترنت قطع میشه الان دارم دیوونه میشم دوس دارم باسربرم تودیوار انقدبزنم خون کل دیواروبگیره بعدبشینم یه دل سیرگریه کنم اخه بی انصافا هارروز مگه چه گناهی داریم 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه نبودم مسافرت بودم صبح تا رسیدم برق رفت نه تونستم حموم برم نه لباس بشورم نه ناهار بپزم همینطور موندم بلاتکلیف

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من خونه نبودم مسافرت بودم صبح تا رسیدم برق رفت نه تونستم حموم برم نه لباس بشورم نه ناهار بپزم همینطو ...

اخ که چقد سخته شوهرمم میاد یه ساعت دیگه ازمن ناهار میخواد من موهامم سشوار نکشیدم تااین گرما اشکم داره درمیاد

ما آبادانیم هفته پیش سه بار از ساعت ۱۲ ظهز تا یک و نیم برق رفت🥲

براماهرروز قطع میشه روزی دوساعت بعضی وقتام بیشتر

عزیزم دقیقا منم تا غذا درست میکنم کارای خونه رو میرسم بعد میخوام یکم استراحت کنم یا دوش بگیرم برق میره ابم قطع میشه

دیروز به حدی هوا گرم بود ک من حالم بد شده بود فقط تو خونه افتاده بودم هیچکار نتونسم بکنم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹