2777
2789
عنوان

ممکنه بی بی چک خطا داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 42 پست
سیستم قطع شد

ای بابا چقدر بد عزیزم . انتظار سخت تره . دوباره بی بی چک بزن اگه زیاد مایعات نخوردی یا فردا صبح دوباره بزن . وای منم استرس گرفتم زودتر بفهمم بارداری یا ن 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من نمیشم البته قبلش اورژانشی خورده بودم دوروز پیس هم لکه بینی داشتم

نمیدونم ،شاید لکه بینیت همون لانه گزینی 

هر چی هست ایشالا که خیر باشه برات

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا هفته س

عزیزم الان عکس بیبی چکتا دیدم همچین حاله هم نیس  پرنگ تر از حالس ولی اینا خطا دارن خیلی

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
یعنی مثبت هس بی بی چک؟

اگه بخوایم بی بی چکتا بگیم صددرصد مثبته ولی من میگم اعتماد نکن بهش بکی دیگه بخر همین الان بزن و بفرس بیینیم

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  

خب عزیزم گریه نداره اولین بچته درسته سخته ولی شاید با وجودش زندگیت خیلی بهتر بشه بخدا بچه خیلی خوبه نگران نباش عزیزم بسپر به خدا اگه بود که هدیه خداس از حاملگیت لذت ببر گریه براچی رحمت و نعمت زندگیته گلم 🥰 گریه نکن ناشکریم نکن اگه بود

نه نمیخوام الان دارم گریه میکنم حالم خیلی بده

عزیزم گریه نکن اگه جوابت مثبت بود فقط خوشحال باش و دعا کن و خدارو شکر بچه خیلی قدم دار و روزی داره برای آدم الان دکترا میگن اصلا بعد از عروسی جلو گیری نکنید من دوتا از دوستام پنج ساله باردار نمیشن چقدر هزینه کردن از فامیلم حداقل چهار نفر رو میشناسم بچه دوم می‌خوان ولی به خاطر جلو گیری سه چهار ساله هنوز باردار نشدن 

خب عزیزم گریه نداره اولین بچته درسته سخته ولی شاید با وجودش زندگیت خیلی بهتر بشه بخدا بچه خیلی خوبه ...

هرکاری میکنم نمیتونم کنار بیام باهاش

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه تو یکی از تاپیکات نوشته شوهرم خیلی بچه میخاد خوب شاید خودش کرده از قصد که نی نی دار بشید 🥹😍